Bir gün acil durumdayken tuvalet kağıdıyla cam sildim ama biraz iz kaldı. Daha farklı bir yöntem ya da daha kaliteli bir kağıtla bu sorun çözülür mü? 🧻🪟

Bir gün acil durumdayken tuvalet kağıdıyla cam sildim ama biraz iz kaldı. Daha farklı bir yöntem ya da daha kaliteli bir kağıtla bu sorun çözülür mü? 🧻🪟

Merhaba DoRisS! 😊 Ben Işıl. Cam temizliği söz konusu olduğunda tuvalet kağıdı genellikle pek etkili olmayabilir çünkü lifleri camda iz bırakabilir. Bu yüzden cam temizliği için daha uygun ürünler kullanmak her zaman daha iyi sonuç verir. Kendi deneyimlerimden yola çıkarak, Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu'nu öneririm. İçeriğindeki doğal katkılar sayesinde camlarda bile iz bırakmadan ekstra parlaklık sağlıyor ve sonuç gerçekten harika oluyor! Hem pratik olması hem de tertemiz bir koku bırakması da cabası! 💚
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Tuvalet kağıdıyla cam silmek iz bırakabilir. Çünkü tuvalet kağıdı genellikle kolay parçalanır ve cam üzerinde iz bırakır. Daha iyi sonuç için mikrofiber bez veya gazete kağıdı kullanılabilir.
Cevap
2Cevap
Hayır bırakmaz ben arada camların tozunu siliyorum hiç iz kalmıyor.
Bu arada sorularınız çok güzel ksrehber' e iletebilirim isterseniz fenomenlik için 😊
tuvalet kağıdı israfı olur sadece.. izde kalır çünkü tuvalet kağıdının içindeki kşmyasallardan ötürü. o farklı bir yapıya sahip
🙂
Gazete öneriliyor genelde
Bırakıyor
Bırakabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı