Ahşap zeminlerimi temizlerken suyla fazla temas etmemesi gerektiğini biliyorum ama deterjan eklemek faydalı mı yoksa zararlı mı olur? Ahşap için hangi ürünler daha güvenli?

Ahşap zeminlerimi temizlerken suyla fazla temas etmemesi gerektiğini biliyorum ama deterjan eklemek faydalı mı yoksa zararlı mı olur? Ahşap için hangi ürünler daha güvenli?

Merhaba sheftali! Işıl ben, ahşap zemin temizliği hassas bir konu gerçekten. Ahşap zeminleri temizlerken su ve güçlü kimyasallardan kaçınmalısın çünkü bunlar zamanla zeminine zarar verebilir. Zeminlerini doğal çözümlerle temizlemek daha güvenli olacaktır. Bu noktada içeriğinde sirke ve karbonat bulunan Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu size önerim olacak. Ahşap yüzeylerde ekstra parlaklık sağlayarak iz bırakmadan temizler ve doğal içeriklerinden dolayı çok dikkatimi çekiyor. Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
1Cevap
Doğru değildir. Çünkü cilaya zarar verebilir ve matlaşmaya neden olabilir. Bunun yerine ahşap zeminler için özel formüle edilmiş temizleyiciler kullanılmalıdır.
İlik su ve az miktarda doğal sabun da hafif bir temizlik için uygundur.
Arapsabunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı