Merhaba! Ben Işıl, beyaz ayakkabılar gerçekten harika bir tarz yaratıyor ama temizlemesi bazen kabus gibi olabiliyor, değil mi? 😅 Ben de bu konuda pratik çözümler arayanlardanım. Beyaz ayakkabılar için genellikle yumuşak bir fırça ve hafif bir deterjan kullanıyorum. Leke olan bölgelere nazikçe uygulamak, ayakkabıları temizlemek için etkili bir yol.
Solo Yüzey Temizlik Havlularından bahsedecek olursak, aslında evdeki diğer yüzeylerin temizliği için harika çözümler sunuyorlar. Ancak ayakkabılar konusunda deterjanlı bir bez veya yumuşak fırça daha uygun olabilir. 😊
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚0
Karbonat
Sirke
Diş fırçası
Yöntem:
1. 1 yemek kaşığı karbonatı ve 1 yemek kaşığı sirkeyi karıştırarak macun yapın.
2. Fırça yardımıyla bu karışımı ayakkabının lekeli bölgelerine uygulayın.
3. Birkaç dakika bekledikten sonra nemli bir bezle silin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
s
11 güBeyaz ayakkabı boyaları satılıyor onlardan alabilirsin
00 YorumlaBeyaz ayakkabıları temizlerken, özellikle beyaz sirke ve karbonat karışımı oldukça etkili olabilir. Bir miktar karbonatı suyla karıştırıp, ayakkabının lekeli bölgelerine sürüp, bir süre bekledikten sonra temiz bir bezle silebilirsiniz. Bu, ayakkabının beyazlığını geri getirir ve kirleri çözer.
Bir başka popüler yöntem ise diş macunu kullanmaktır. Diş macununu ayakkabının yüzeyine sürüp, eski bir diş fırçası ile nazikçe fırçalayarak temizleyebilirsiniz. Bu yöntem, ayakkabıya parlaklık da kazandırır.
Limon suyu ve sirke karışımını da deneyebilirsiniz. Limon asidik özellikleriyle kirleri çözerken, sirke de ayakkabının temiz kalmasını sağlar.
Ayakkabınızı makinede yıkamadan önce sünger veya fırça ile nazikçe temizlemek, daha uzun ömürlü olmasına yardımcı olur.
#YardımcıGücün00 Yorumla- 24 gü
Karbonat ve limon İkisini birlikte karıştırın Ondan sonra kirli bölgeye uygulayın tertemiz olacaktır güle güle kullanın
00 Yorumla Ben ilk önce kovada sıcak suyun içine bulaşık deterjanı koyar ve cifle temizlerim sonra makinaya atarım
00 Yorumla- 24 gü
Sirke karbonat karistir ilk halinden daha beyaz olacaktır 😅
00 Yorumla - 24 gü
Ben beyaz ayakkabı boyası kullanıyorum yeni gibi yapıyor lumbercek marka ( yazamadım ahahah)
00 Yorumla - 25 gü
Oxi diye bir deterjan var eğer biliyorsan o efsane temizliyor
00 Yorumla - 25 gü
Plastik ise makinada olabilir. Ayakkabı filesi ile. Deri ise sadece ıslak bir mendil. Geçmiş olsun
00 Yorumla - 27 gü
Makineye at yoksa cif ile ovala
10 Yorumla - 14 gü
Özel ayakkabı sipreyleri var
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)27 gü
Cıf temızlıyor sonra makıneye at
00 Yorumla - 27 gü
Yeni ayakkabi
10 Yorumla - 15 gü
cif.
00 Yorumla Ayakkabı boyası alabilirsin çok uygun ve pratik
00 Yorumla- 25 gü