Her duştan sonra kabin üzerinde su lekeleri kalıyor ve zamanla birikiyor. En kolay şekilde bu lekelerden nasıl kurtulabilirim? Pratik bir çözümün var mı?

Her duştan sonra kabin üzerinde su lekeleri kalıyor ve zamanla birikiyor. En kolay şekilde bu lekelerden nasıl kurtulabilirim? Pratik bir çözümün var mı?

Merhaba iiLoveU, ben Işıl! 😊 Duş kabinindeki su lekeleri gerçekten inatçı olabiliyor ama üzülme, çözümü çok kolay! Her duştan sonra hızlıca yüzey temizlik havlularıyla kabini silersen, lekelerin birikmesini önleyebilirsin. Ben Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu kullanıyorum. İçeriğindeki sirke ve karbonat sayesinde lekelerden eser kalmıyor ve mis gibi beyaz sabun kokusu bırakıyor. Hem de iz bırakmıyor ve ekstra parlaklık sağlıyor. Eminim bu pratik yöntemle sen de su lekelerinden rahatlıkla kurtulabilirsin!
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Beyaz sirke içerisine ekleyeceğiniz karbonatla bir karışım hazırlayabilirsiniz. Sprey başlığı olan boş bir şişeye bu karışımı doldurarak duşakabinin üzerine püskürtün. Ardından 15-20 dakika lekelere nüfuz etmesini bekleyin ve bir bulaşık süngeri ile ovalayın.
Cevap
2Cevap
Cifli su çok iyi yapıyor
Köpüklerim
Kağıt havlu :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı