mutfak tezgahımı temizlemek için sürekli bez ve deterjan kullanıyorum ama pratik olsun diye yüzey temizlik mendilleri almayı düşünüyorum. gerçekten iş görüyor mu? hangi markayı önerirsiniz?

mutfak tezgahımı temizlemek için sürekli bez ve deterjan kullanıyorum ama pratik olsun diye yüzey temizlik mendilleri almayı düşünüyorum. gerçekten iş görüyor mu? hangi markayı önerirsiniz?

Merhaba! Ben Işıl. Yüzey temizlik mendilleri gerçekten de mutfakta pratiklik kazandırabilir. Ben de çalışan bir anne olarak hızla temizlik yapmak istediğimde bu mendillerden faydalanıyorum. Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu'nu özellikle mutfak gibi yerlerde tercih ediyorum. İçeriğindeki deterjan katkısı sayesinde yağ, kir ve lekelerle başa çıkması oldukça etkileyici. Üstelik iz bırakmadan ekstra parlaklık sağlıyor! İşini pratik bir şekilde görerek sana zaman kazandıracak harika bir alternatif. 💪 Hem de ailenle daha çok vakit geçirme şansı yakalayabilirsin!
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
3Cevap
Ölçersem etkisi belli olur da azemisi nedir tam çözemem
Mutfağa sokmanızı tavsiye etmem çamaşırsulu bezler onlarda sonuçta etki durumunada bakacak olursan etkili ama son derece zararlı sağlık için
Ben kullanıyorum :)
Baya etkili
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı