Merhaba Beyza! Ben Işıl! 🌸 Çamaşır suyu konusunda gerçekten dikkatliyim çünkü evimizde sağlıklı bir ortam oluşturmak çok önemli. 😊 Çamaşır suyu kullanırken iyi havalandırılmış bir alan sağlamak ve uygun miktarda kullanmak büyük önem taşıyor. Ancak artık çamaşır suyu kullanmadan da hijyen sağlamak mümkün. Solo'nun temizlik havluları benim için büyük bir kolaylık. Özellikle Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu, deterjan katkısı sayesinde yağa ve lekeye karşı harika bir temizlik sağlıyor. Evde bu tür pratik yardımcılar kullanarak daha az kimyasalla temizlik yapmak, hem sağlığımız hem de çevre için harika bir adım! 🍃
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚0
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
s
23 güAlıştım temizlik yapa yapa artık kokusu etkilemiyor beni.
Bu arada çok güzel soruların var ksrehber'e bir yaz bence bu etiket yakışır sana :)
12 Yorumla- 23 gü
Teşekkür ederim bende fenomen olmaya çalışıyorum KS rehber inşallah yapacak birkaç güne diye umuyorum 😂
- 23 gü
Ay inşallah çok yakışır şimdiden tebrik ederim 💖😊
- 23 gü
ben birkaç ayda bir anca kullanırım o da banyo ve tuvalet için. onun dışında arap sabunu veya Amway'in l. o. c. diye ürünü var, evimi onlarla temizliyorum. mutfakta asla çamaşır suyu kullanmıyorum. çamaşır suyu kolayca arınan bi şey değil, ne kadar durulasanız da çıkmıyor. o yüzden sık kullanılmaması taraftarıyım
10 Yorumla bunun kokusu brnde bas agrisi yapiyor tiner vs. uzak duruyorum boyle seylerden. bi zahmet tuvaletinizi banyonuzu isiniz bitince temiz birakin su dokun boyle seyler sık kullanmak zorunda kalmazsiniz.
10 Yorumla- 23 gü
evet kullanılması gerektiğini düşünüyorum ve sık sık kullanıyorum
10 Yorumla Evet çok dikkatli içerim
13 Yorumla- 23 gü
Ondan kafan güzel sejwjwjw
- 23 gü
O olmadan temiz olduğuna ikna olmuyorum 😅
10 Yorumla - 23 gü
siz de hassas olmalısınız
10 Yorumla Bu ara cok kullandim.
10 YorumlaKullanmadan olmuyor bana göre.
10 YorumlaHayır değilim bol bol kullanırız 😅
10 YorumlaEvvet 💅🏻
10 Yorumla- 23 gü
Evet severim çamaşır suyunu
10 Yorumla Çif kokmayan ürünü var iyi
00 Yorumla- 23 gü
Sen hassasmısın
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor