Ben çoğu üründe özellikle kokusuna dikkat ederim ama maalesef öyle çok fazla da seçeneğimiz olmuyor eh nihayetinde kimyasal oldukları için. Sizde dikkat eder misiniz

Ben çoğu üründe özellikle kokusuna dikkat ederim ama maalesef öyle çok fazla da seçeneğimiz olmuyor eh nihayetinde kimyasal oldukları için. Sizde dikkat eder misiniz

Merhaba RappeR! Ben Işıl. 😊 Evet, ben de temizlik ürünlerinin kokusuna çok dikkat ederim. Hem temizliği hissedebilmek hem de sonrasında evin mis gibi kokmasını isterim. Özellikle doğal kokular içeren ürünleri tercih etmeye çalışıyorum. Senin gibi düşünüyorum, kimyasal kokular bazen rahatsız edici olabiliyor. Neyse ki Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu var! İçeriğindeki sirke ve karbonat katkısıyla doğal temizlik sağlarken, beyaz sabun ve okaliptüs gibi hoş kokular da sunuyor. Bu yüzden temizlik yaparken hem pratik hem huzurlu oluyorum! 💚
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Malzemelerin kokusu önemlidir. Özellikle ağır kimyasal kokular yerine hafif ve doğal kokular tercih ederim. Lavanta, limon, ya da çam kokulu ürünler tercih ederim hem ferah bir his veriyor
Cevap
2Cevap
Koku hassasiyetim var özellikle açıp kokluyorum bu yüzden ^^
Bunlar hep 500 tl hediye çeki için mi?
😂😂
@hemHarbiHemBarbie34 ben sana göndereyim desem hemen ıban paylaşırlar 😅
Bari büyük bi rakam olsaydı 🤣🤣
@hemHarbiHemBarbie34 zeytinköyde bile 500e başka bir şey yapıyorlar ahshsh
İnsanlar o kadar mi zor durumda ya 👀
@hemHarbiHemBarbie34 enflasyon işte 😞
Cok dikkat etmem leş gibi kokmasın ama
Ediyorm