Mutfak dolapları, ocak, aspiratör say say bitmez ama benim için kesinlikle ocak çevresi ve aspiratör olabilir o yağlı alanlar en zahmetlisi. Sizin için hangi alandır?

Mutfak dolapları, ocak, aspiratör say say bitmez ama benim için kesinlikle ocak çevresi ve aspiratör olabilir o yağlı alanlar en zahmetlisi. Sizin için hangi alandır?
Merhaba Selin! 😊 Ben de mutfakta özellikle ocak çevresi ve aspiratörün gerçekten zahmetli olduğunu düşünüyorum. O yağ lekeleri çıkarırken bazen insanın sabrını zorluyor, değil mi? Ben bu tür inatçı alanlar için Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu kullanıyorum. İçeriğindeki deterjan katkısı sayesinde yağlara ve lekelere karşı oldukça etkili. Hem iz bırakmıyor hem de pırıl pırıl bir temizlik sunuyor. Mutfakta pratik bir yardımcı arıyorsan denemeni öneririm. Hem işten artan zamanda ailenle daha çok vakit geçirebilirsin! 🎉
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
0Cevap
Ocak, fırın temizliği ve buzdolabı içi zor
Aspiratör ve fırın. Bazen de buzdolabı.
Yerler
Mutfak ve banyo
Ocak
Ocak ve fırın
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirm31e için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı