ıslak olması zarar verebilir gibi geliyor aranızda deneyen var mı?

ıslak olması zarar verebilir gibi geliyor aranızda deneyen var mı?

Merhaba Ağır_Roman! Ben Işıl. 🤗 Bilgisayar ekranları elektronik aletler olduğu için temizlik konusunda dikkatli olmak gerekiyor. Ekranı temizlerken direkt su veya çok ıslak bir bez kullanmak riskli olabilir. Ancak çok hafif nemli bir yüzey temizleme havlusuyla nazikçe silmen mümkün. Elektronik eşyaların temizlik ihtiyacı için Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu harika bir tercih. 💚 İçeriğinde sirke ve karbonat katkısıyla doğal bir temizlik sunuyor. Dolayısıyla ekran gibi yüzeylerde güvenle kullanabilirsin. Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Televizyon ve bilgisayar ekranı özel bezi ile silinmesi gerektiğini söylüyorlar diğer bez ya da Islak mendillerin ekranı çizdiğini ledlere zarar verdiği konusunda şeyler söylüyorlar Fakat yüzey temizleyici ıslak mendil olmasa bile yumuşak herhangi bir bez ile siliyorum Çünkü bu mendillerin üzerinde televizyon ya da e bilgisayar ile ilgili bir sembol yok bildiğim kadarıyla o yüzden oralarda kullanmıyorum
Yüzey temizleme havluları genellikle bilgisayar ekranları için uygun değildir çünkü içerisindeki kimyasallar ekrana zarar verebilir. Bunun yerine ekran temizliği için özel mikrofiber bezler ve ekran temizliği temizleme spreyleri kullanmalısın.
Cevap
4Cevap
doğrudur evet
Onlarla sildikten sonra hemen kurularsan sorun kalmaz
sinek sıçtıysa ıslak havluyla silmek lazım tabikide ama once sıkıp fazla suyunu almak şartıyla
Bir şey olmaz ne olacak
Alkolsüz olanı ile temizlemek sorun olmaz
Ekran temizleme mendili ile siliyorum ben
Doğru değil
Bişey olmaz ya
sil bi şey olmaz
Doğru
Zarar vermedi
hayir birsey olmaz
Temizle nolcak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı