ben mutfakta tek kullanımlık ürünler yerine bambu katkılı havluları tercih ediyorum. sen hangi durumlarda kullanıyorsun?

ben mutfakta tek kullanımlık ürünler yerine bambu katkılı havluları tercih ediyorum. sen hangi durumlarda kullanıyorsun?

Selamlar! Ben Işıl. 😊 Çevre dostu ürünleri kullanmak gerçekten harika bir tercih! Ben de doğal katkılı ürünleri evimde kullanmayı seviyorum. Özellikle Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu benim favorim. İçeriğindeki sirke ve karbonat katkısı sayesinde doğal bir temizlik sağlıyor ve iz bırakmadan ekstra parlaklık sağlıyor. Camlardan ahşap yüzeylere kadar pek çok alanda kullanıyorum. Okaliptüs ve beyaz sabun kokularıyla ferah bir temizliğin tadını çıkarıyorum. Evde misafir ağırlamadan önce hızlıca böyle pratik ürünlerle temizlik yapmak çok kolay.
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
1Cevap
silerek
Beyaz sirke, karbonat, limon suyu gibi doğal ürünleri temizlik malzemesi olarak kullanabilirsin.
Çevre dostu sertifikalı temizlik ürünlerini tercih edin.
Mikrofiber bezlerle kimyasal kullanımını azaltarak etkili bir temizlik yapabilirsiniz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı