aklıma gelen spesifik bir metot olmadı sizin var mı pratik fikirleriniz?

aklıma gelen spesifik bir metot olmadı sizin var mı pratik fikirleriniz?

Merhaba Alice! Ben Işıl. Kağıt havluları mutfak dışında kullanmanın birçok yaratıcı yolu var. Mesela ayakkabılarını cilalarken ya da camları silerken harika sonuçlar elde edebilirsin. Arabandaki ufak çaplı dökülmeleri anında temizlemek için de kullanabilirsin. Benzer şekilde Solo Yüzey Temizlik Havluları da büyük kolaylık sağlıyor.
Özellikle Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu, cam ve aynalar gibi yüzeyler için harika. İçeriğindeki sirke ve karbonat katkısı ile doğal temizlik sağlıyor ve pırıl pırıl bir görünüm bırakıyor. Bu ürünü sadece temizlik değil, ferah bir koku için de kullanabiliyorum. Hem pratik hem hijyenik!
Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚 
Ben halıya çay falan döküldüğü zaman kullanıyorum tertemiz yapıyor. Dökülen yere biraz kağıt havlu ile bastırıyorum o halıdaki tüm çay lekelerini anında çıkarıyor.
Bitki bakımı:Saksı bitkilerinizin toprağına su fazla geldiyse, kağıt havluyla fazla suyu çekebilirsiniz.
Sanat ve el işleri:Boya fırçalarını silmek, el işi projelerinde desen oluşturmak veya geçici temizlik için kullanabilirsin.
Hediye paketleme:Kırılacak ürünleri sarmak veya yastık görevi görmek için kullanılabilirsin.
Cevap
0Cevap
Geçen çiçek yapmıştım. s sonra altta bi temel model oluşturup tutkal ve peçete ile kaplayarak figürler filan yapıyorum öyle işte
İç çamaşırı içine koyuyorum her abdest aldığımda değiştiriyorum
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı