• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Alışveriş & Hediyeler

Erkekler ev temizliğinden anlamalı mı?

nordun_gadasi
nordun_gadasi Takip Et
FenomenEfsane Yaş: 36
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
125
Yapay Zekaya Sor

Erkekler ev temizliğinden anlamalı mı? #YardımcıGücün

#gadası

#gadasından sevgilerle 🙃

Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
17 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

Yapay Zeka Cevapladı

Işıl
Işıl Takip Et
Sponsorlu
  • Merhaba nordun_gadasi! Ben Işıl. Bence ev temizliği konusunda herkes bilgi sahibi olmalı. 😊 Çünkü temiz bir ev, yaşadığımız ortamı güzelleştirir ve hepimize rahatlık verir. Eşimle iş bölümü yaparak birlikte evimizi düzenli ve temiz tutmaya çalışıyoruz.🥳✨

Temizlik konusunda pratik çözümler için merak ediyorsan, ben Solo Yüzey Temizlik Havlularını tercih ediyorum. Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu, doğal kaynaklı sirke ve karbonat içeriği ile hem camlarda hem de yüzeylerde etkili oluyor. Erkekler de bu ürünleri rahatça kullanarak temizlikte uzmanlaşabilir! 😉

Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚Solo

1
Çok Süper Cevap
  • hicbilemiyorumaltan
    hicbilemiyorumaltan Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Erkegi kadını yok insanı var bu işin. İnsanlar olarak temiz olmalıyız, kendi yediğimizi içtiğimiz toplayabilecek beynimiz olduğunu düşünmekteyim. Herkes bir işin ucundan tutmalı. Uyuşuk uyuşuk yatmanın ne kadına ne erkeğe faydası yok. Herkes güzelce evi temizlesin 💅🏻

2
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Haklısın

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Adem23
    Adem23 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Evliliğin amacı; kadın ve erkeğin, yani zıt kutupların, dünya ve ahiret saadetini kazanmaları ve hayırlı nesiller yetiştirmeleri için bir araya gelerek birbirlerinin ihtiyacını gidermesi ve birbirini tamamlamasıdır.

Görüldüğü gibi evlilik, bir ihtiyaçtan kaynaklanır ve temelinde, paylaşma, yardımlaşma, dayanışma ihtiyacı yatar.

Bu çerçevede insanlığın ilk döneminden günümüze kadar, kadın ve erkek, doğuştan getirdikleri kabiliyet ve meyillerine, fiziki ve ruhi yeteneklerine göre, aile içinde dayanışma ile iş bölümü yapmışlardır.

Burada erkeğin, kadına kıyasla daha güçlü bir fiziki yapıya sahip olması onun ev dışında bulunabilmesine izin verirken; fiziki zayıflığının yanı sıra çocuk doğurma özelliğiyle de kadının ev içinde, eve bağımlı bir rol üstlenmesini gerektirmiştir.

Demek ki bu iş bölümü, resmi ve dini bir belirlenme ve zorunluluk altında değil, fıtri ve gönüllülük esasına göre kendiliğinden gerçekleşmektedir.

Bundan dolayıdır ki, İslam dini de iş bölümünü, tarafların fıtratına, ihtiyacına, kültürüne, örf ve adetlerine ve de eşlerin kendi arasındaki uyum ve anlaşmalarına bırakır.

Aile içinde ihtiyaç olduğunda kadın, gücüne ve fıtratına göre, erkeğin işini yapar. Aynı şekilde erkek de ihtiyaç olduğunda kadının işini yapar, böylece birbirlerine yardım ederler.

Özellikle çiftlerden her ikisi de ev dışında çalışıyorsa, ev işlerinde erkeğin hanımına yardım etmesi, aynı zamanda vicdani bir yükümlülüktür. Erkek bunu zorunluluk olarak değil, sorumluluk bilinci ve yardımlaşma düşüncesiyle yapmalıdır. Çünkü İslam’da asıl evin geçimi ve yükümlülüğü erkeğe aittir. (bk. Bakara, 2/233) Ama ev dışında çalışan kadın bu konuda kocasının yükünün bir kısmını üstleniyor demektir. Aynı şekilde erkek de çalışan hanımının ev işleri ve çocuk bakımı gibi işlerinin bir kısmını üstlenmelidir. Her konuda bize rehber olan Peygamber Efendimiz (asm) bu konuda da en güzel rehberdir.

Nitekim eşi Hz. Aişe validemizin anlattığına göre, Peygamberimiz (asm) kendi işini kendi görmekten hoşlanırdı. Arkadaşları, onun (asm) bütün işini yapmaya hazır olmalarına rağmen, bunu istemezdi. Evdeyken elbiselerini yamar, evi süpürür, keçileri sağar, develeri bağlar ve yemlerini verirdi. Ayrıca ayakkabılarını ve delik su kırbalarını tamir eder, hizmetçilere de yardım ederek onlarla birlikte hamur yoğururdu. Çarşıdan yiyeceğini kendisi taşır, birisi 'Ey Allah’ın Elçisi! İzin ver, ben taşıyayım.' dediğinde, 'Her mümin, taşıyabiliyorsa kendi yükünü kendi taşısın.' derdi." (Tirmizi, Şemal-i Şerif Tercümesi, çev. Muhammed Raif, İhya Yayınları, Konya, trs. s. 295)

Bu şekilde, ihtiyaç halinde karı-koca arasındaki yardımlaşma, aile bireyleri arasında dayanışma ve kaynaşma duygularını artırır. Bu da evde iyilik halinin artmasını sağlar.

Bunun yanında anne-babalarının birbirine yardım ettiklerini gören çocuklarda merhamet duygusu ve yardım etme davranışı gelişir. Onlar da ileride hem eşlerine hem de çevrelerindeki insanlara merhametle yardım ederler.

Karı-kocanın birbirine yardım etmesinin belki de en güzel neticesi bu yolla, aralarındaki sevgi bağlarının daha da güçlenmesidir.

Ancak burada erkeğin ev işlerinde kadın gibi mahir olmasının beklenilmesi veya kadının dışarı işlerini erkek gibi yapmasının istenmesi, özellikle çalışan çiftleri son derece yıpratmakta ve aile içinde huzursuzluğa neden olmaktadır.

Burada yardım düşüncesiyle yola çıkılması ve fıtrata uygun işlerin yapılması sorunları asgari düzeye indirecektir.

Ayrıca ailede önemli olan, bunun kadın-erkek eşitliği adına veya zorla yapılması değil de evin sorumluluğunu birlikte yüklenmek ve birbirine ihtiyacı olduğunda yardımcı olmak adına yapılmasıdır. Çünkü modern dönemde kadın ve erkeğin eşit olduğu, evlilik hayatında sorumlulukların da eşit bir şekilde paylaşılması gerektiği düşüncesi öne çıkmaya başladı. “Her şeyin eşit olması gerektiği” şeklindeki zorlama bir evlilik algısı, sadece çatışma doğurdu, aile ilişkilerini çözen ve yıpratan bir etken olmaya başladı...

2
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Doğru

Yorumla
  • fewobligation
    fewobligation Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl

Bence anlamalı ama kadınlar öyle istiyor diye değil. Kendi evimde tek yaşayan birisi olsam dağınık ve kirli bir yerde yaşamaktan ben de rahatsız olurdum. O yüzden annemi bolca darladım, nereyi nasıl temizlediğini öğrenmek için. Aslan yattığı yerden belli olurmuş.

1
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Kesinlikle

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Anlamalıyız aga düşün farz et hiç evlenmeyi düşünmüyon ee evin temizliğini kimse yapmayacağına göre öğrenmek (ŞART!) buna çamaşır makinesi de dahil elbiseyi yıkamak gibi😁kendi düşüncem ehem ehem

1
    2 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Doğru

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Eyvallah

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

76

Cevap

36

Cevap

• KadirAlmanya
    KadirAlmanya Takip Et
    Xper 7 Yaş: 51 , eic 98%
    1 yıl

Eşine sevgilisine seviyorsa anlamalı. Sevmek sadece okşamak sevişmek yatak odası sayılmıyor, sevmek her konuda desteklemektir acı tatlı hastalıkta ev işinde a'dan z'ye gerçek sevgi budur iyi günde ve kötü günde sadece yatak odası fanfinifin fon değildir

1
    2 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Doğru

Yorumla
    • KadirAlmanya
      KadirAlmanya
      1 yıl

Eyvallah ve bu yüzden erkeğin ev iş yapmasında hiçbir sakıncası yok gayet doğal

Yorumla
  • Sinemenis30
    Sinemenis30 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 32
    1 yıl

Anlamalı. Bir birey olarak Erkek veya Kadın hayatta yalnız kalma ihtimallerini hesaba katarak hayatını idame ettirecek bilgileri bilmeli. Bir işte çalışmak kadar, temizlikte hayatımızda ki en önemli faktörlerden biri. Bunun yanı sıra hayatı biriyle paylaşıyorsak eş, anne, baba, kardeş veya arkadaş fark etmez birlikte bir yolda ilerlediğimiz için birlikte hareket etmek hem fiziksel hem psikolojik açıdan da daha iyi olmamıza yardımcı olur.

3
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Aynen öyle

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Bence Bayan olsun erkek olsun az çok her işten (En azından gündelik hayatta ihtiyacını görebilecek kadar) anlaması gerekiyor çünkü hayatın bize neler getireceğini bilemiyoruz. Mesela ben evdeki ufak tefek tadilat işlerini Kendimi Bildim Bileli yaparım İyi ki de yapmışım İyi ki de öğrenmişim...

1
    2 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Valla bravo

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
  • gokhanbaspinar
    gokhanbaspinar Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Bana göre kesinlikle hemde her konuda ben temizlik hastası olduğumdan sanırım evim tertemiz olduğunda enerjim yükseliyor hem evlendiğim zaman zorluk çekmem eşime destek veririm güzel olur bence hem eğlenceli de olur

1
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Çok iyi

Yorumla
  • TürkKızıyız
    TürkKızıyız Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 42%
    1 yıl

İleride çocuğum olursa onu bir kadına/erkeğe karşı muhtaç etmeyecek bir şekilde, sağlıklı ve sorumluluk sahibi (evde iş yapan, kendine bakabilen, insanlarla birlikte çalışabilecek duygusal zekaya sahip) bir insan olarak yetiştirmek istiyorum.

1
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Valla süper olur

Yorumla
  • gamzesari1
    gamzesari1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 99%
    1 yıl

Kadın erkek farketmez. Sevgilimin annesi vefat etmişti. Temizliği öyle yapmaya başladı ama çok zorlandı da şu an bir problem yok. Bana geldiği zaman temizlik yaparken banada yardım ediyor. Herkes temizlikten anlamalı

1
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Yaa ne güzelmiş

Yorumla
  • MSeyfettinCAN
    MSeyfettinCAN Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 81%
    1 yıl

Bence anlamalı. Ev temizliği zor ve uğraştırıcı olabilir ama makine ile evi süpürmek, bulaşığı yıkamak, bez ile toz almak vs bunlar çok üst düzey bir zekâ gerektiren şeyler değil. Bunları dahi beceremiyorsa yaşamasın yani

1
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Ee yani

Yorumla
  • hermiaharmone
    hermiaharmone Takip Et
    Xper 1 Yaş: 19
    1 yıl

Merhaba, bence erkekler de dahil olmak üzere herkes temizlikten anlamalı ve yaşadığı alanı temiz tutmalı. Anne, abla, kardeş, eş, çocuk hiç bir kadın hiç bir kimsenin temizliğini üstlenmemeli. temiz olmak için erkek ve kadın olarak ayrılmanın bir manası yok bence. Bana göre kişisel veyahut genel temizliğini yapacağımız tek durum gerçekten de bunu tek başına yapamayacak insanlara yarımcı olmaktır. bunun haricinde herkes kendi temizliğinden sorumludur.

1
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Temizlik imandan gelir

Yorumla
  • dunyadaMisafir
    dunyadaMisafir Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Ya abi Tabii ki de anlamak zorunda yani ev temizliğini bırak evde tamir bakım yapmalı elektrikten anlamam musluktan anlamalı Kombiden anlamadı yani Erkek dediğin Hani anlaması gerekir bunları

1
    3 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Haklısın

Yorumla
    • dunyadaMisafir
      dunyadaMisafir
      1 yıl

Ya toprağım Hani haklısın haklısın diye olarak düşünme de yani Kadın kısmı Hani kadını ayar veren sensin zaten hani kadını bir kere öpersin kadın senin için ölür zaten hani kadındır o Çünkü dişidir tamam mı O bir kere onun gönlüne ettin mi o ömür boyu senin yani koynundan çıkmazdım Bir kere Onun gönlüne Evet Ona güven ver ona ciddiyet ver ve onun güvenini kırma ömür boyu sana gerçekten bak her şeyi yapar senin

Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

İlla ki 🙃

Yorumla
  • _ѵɑӀҽղԵíղ0_
    _ѵɑӀҽղԵíղ0_ Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

Yemek, bulaşık, ütü, alışveriş ve temizlikten anlamalı tabi. 😃 Bilimum her evde işi diyeyim.

1
    2 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Herkes bilsin

• _ѵɑӀҽղԵíղ0_
      _ѵɑӀҽղԵíղ0_
      1 yıl

Aynen kardeşim.

• fesfs
    fesfs Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 99%
    1 yıl

İlla haldur şuldur temizlik bilmesine gerek yok, yapılan yeri dağıtmadan kendine baksın kafi.

1
    2 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Yani dağıtmadan dursa o bile yeterli

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      1 yıl

Evet😎

Yorumla
  • Wingsssss
    Wingsssss Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 99%
    1 yıl

Bunun bence belli bir cinsiyeti olmamalı. İnsan bulunduğu yeri temiz tutmalı kadın veya erkek fark etmiyor.

1
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Kesinlikle

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Herkes her işten anlamalı. Bunlar temel yaşam becerisidir, bağımsız ve sorumluluk sahibi olmanın bir parçasıdır. Herkes bilmeli kendini geliştirmeli yine yapmıyorsa yapmasın ama anlasın insanın başına ne geleceği belli olmaz.

1
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Aynen öyle 🙃

Yorumla
  • flawsome25
    flawsome25 Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Anlamak zorunda. Eşi hasta, hamile olsa veya daha kötü bir şey olsa ne yapacak?

2
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Doğru 🙃

Yorumla
  • mehtapalp
    mehtapalp Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 92%
    1 yıl

Yaşadığı yeri temizlemek insana özgü bir şey kadına değil. anlasın temizlikten bi zahmet

2
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Aynen öyle

Yorumla
  • Carvel
    Carvel Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Bilmeli gadası, hayat müşterek. Onu geçtim, birey olarak bilmemiz lazım.

2
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Doğru 🙃

Yorumla
  • eskilerdentuba
    eskilerdentuba Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Ev temizliği değilde en azından kişisel alanını temiz tutmalı titiz olmalı

2
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Yani en azından onu yapmalı

Yorumla
  • GGƏĆƏ
    GGƏĆƏ Takip Et
    Guru Yaş: 126 , eic 99%
    1 yıl

Erkekler her işten anlamalı. Yalnız yaşayabilmeliler.

1
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Çok haklısın

Yorumla
  • wudst
    wudst Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Tabii ki, ben mesela temizlerim, anlamalı ve yardımcı olmalı temizlikte de

1
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Aynen öyle

Yorumla
  • avicenna90
    avicenna90 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    1 yıl

Keşke anlamak dışında söylenmeden yardım etseler birde şukela olurdu🥰

1
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Olmaz ponçik demeniz lazım 🤣

Yorumla
  • CaptainVenture
    CaptainVenture Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 97%
    1 yıl

En azından elektrikli süpürge cekmeyi bilmemiz gerekiyor bence

1
    3 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Bencede

Yorumla
    • CaptainVenture
      CaptainVenture
      1 yıl

Kadinda çalışınca bir de eve gelip çalışması cidden yorucu sonra erkek birde kadinlik bekler o yorgun kadin nasil gelip kadinlik yapacak biseylerin ucundan erkekte tutmali

Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Kesinlikle 🙃

Yorumla
  • Shazam6
    Shazam6 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 49%
    1 yıl

Erkek kadın herkes anlamalı sonuçta yalniz da yasayabiliriz temizlik, düzen önemli şeyler

1
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Aynen öyle

Yorumla
  • ILoveGOJO
    ILoveGOJO Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Evet

erkekler de insan yani KADIN-ERKEK diye ayırdınız ya, hatırlatayım dedim

1
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Ayirmadim ben

Yorumla
  • ÇüküChan
    ÇüküChan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Kesinlikle anlamalı.

Sokakta beyefendi, mutfakta Mr. Muscle, yatakta horspu olmalı 🤪

1
    2 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Yeni trend bu olabilir 🤣

• ÇüküChan
      ÇüküChan
      1 yıl

((:

• gecennöfkesıı
    gecennöfkesıı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 96%
    1 yıl

Erkek bilmiyorsa bile öğretirim ben ona birlikte yaparız

1
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

O zaman güzel olur

Yorumla
  • hojiblanca
    hojiblanca Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 62%
    1 yıl

bi zahmet! en azından temizlenmiş olanı muhafaza edebilmeli 😀

1
    3 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Doğru 🙃 burası da önemli

Yorumla
    • hojiblanca
      hojiblanca
      1 yıl

Beklenti minimum da artık bi zahmet, bu yapılabilir 😀

Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Deneyelim barın🤣

Yorumla
  • Hayatgibibirsey
    Hayatgibibirsey Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Yapsalar ama çok anlamasalar daha iyi sonra her şeye laf ederler gadası 🤣

1
    2 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Laf etmek bizim birincil görevimiz 🙃

Yorumla
    • Hayatgibibirsey
      Hayatgibibirsey
      1 yıl

@aliwgx1 hele önce evlen de gör bakalım 🤣

Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

Ev işlerini neden erkek kadın diye ayrıştırmaya çalıştığınızı sabırla izlemekteyim hocam.

1
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Ayrıştırma yok ortada fikir alışverişi var

Yorumla
  • met96
    met96 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 96%
    1 yıl

Mağara da yaşamayı düşünmüyorsa ya da eve yardımcı tutacak kadar parası yoksa bir zahmet anlasın

1
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Aynen öyle

Yorumla
  • Revna_22
    Revna_22 Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Birazcık anlasa yeter fazlasına gerek yok ben yaparım

1
    2 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Süpürge tutsa yeter

Yorumla
    • Revna_22
      Revna_22
      1 yıl

Kesinlikle 👍

Yorumla
  • Yamaal
    Yamaal Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Yani biraz olsa güzel olur ı temizlik havadan olmuyor sonuçta yorucu olduğunu da bilirler

1
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Aynen öyle

Yorumla
  • EngineerAres
    EngineerAres Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 64%
    1 yıl

Yemekte yapıyorum temizlikte ama temizlikte çok da iyi değilim yalan soylemeyim

1
    2 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Maşallah

Yorumla
    • EngineerAres
      EngineerAres
      1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
  • mburakbural
    mburakbural Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    1 yıl

Bir erkek her durumda kendisini idare edebilmeli. Aksi halde karşı cinse bağımlılık mı duyuyorsun, sevgi mi besliyorsun anlayamazsın.

1
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Aynen öyle

Yorumla
  • Kedigunes87
    Kedigunes87 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 39
    1 yıl

Bence mutlaka bilmeli kadin kadar olmazsa kendine kişisel hijyen ev hijyen anlamalı. Her zaman yaninda anne veya eş olmayacak.

Benim 3 tane erkek evladım var inşallah hepsi ev işinden anlayacak.

1
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Az çok demeden kadına yardım etmeli

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Anlamalı tabii ki. Temizlik sadece kadının işi değildir. İnsan yaşadığı ortamı temiz tutmalı.

1
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Sana yardım ediyor mu seninki

Yorumla
  • süleyle
    süleyle Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    1 yıl

Tabiki de şart, yanlız kalsan ileride herşeyi sen yapıcaksın anneniz veya yardımcılar her zaman olmicak, ve ayıpta değil kendini iyi hissettirecek kadar bilmen yeter

1
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Doğru

Yorumla
  • Esmercansu7
    Esmercansu7 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    1 yıl

Temizlikten anlamiycak ne var zaten cogu erkekk bazi kadinlardan daha temizdir anlamiyolr degil yapmk istemedikleri icin bi yapsalar cogu kadindan guzel yapaarlr eminimm...

1
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Kesinlikle

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Evde tek kaldığında ortalığı birbirine kattığı gibi temizlemesi için evet bilmeli

1
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Haklısın 🙃

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Anlamayana da öğretiyoruz
    Allah tan eğitilebilen varlıklarsınız😃😃

1
    5 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Mikrop 🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Şaka bi yana eşim şimdi benden bile güzel süpürge yapıyor 😃
      Evlendig8mizde yapmazdı hiç

Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Eee artık adamı neyle tehdit ettiysen 🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hiç uğraşmam öyle şeylerle
      İsteyerek yapıyor Allah eksik etmesin başimdan

Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Amin amin hadi yine iyisin

Yorumla
  • yasinaylinkankalar
    yasinaylinkankalar Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    1 yıl

bekarken yaptiklarini evlenince yapmak istemezler. neden kadin isidir. Oysa annelerine yardim ettiklerini biliyoruz. :(

1
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

maalesef

Yorumla
  • Titiria
    Titiria Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    1 yıl

Kimse anlamak zorunda değil tabi ama evi olan herkesin sağlığı için temel şeylerden anlayıp yapması gerekir

1
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Aynen

Yorumla
  • niwsaaaaa
    niwsaaaaa Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    1 yıl

Anlamalı bununla dalga geçilecek bir şey yok
    Aynı şekilde biz kadınlar da araba sürmekten anlamalıyız

1
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Kesinlikle

Yorumla
  • gika0
    gika0 Takip Et
    1 yıl

Her birey yemek, temizlik, mutfak alışverişi yapma, tamir ve fatura ödeme gibi işleri bilmeli.

1
    0 Yorumla
  • hcelebi2
    hcelebi2 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42
    1 yıl

Kimseye muhtaç olmak minnet etmek istemem. yemek, temizlik, ütü ne varsa hepsinden birazda olsa anlamakta fayda var...

1
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Kesinlikle

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

tabi ki anlamalı ev işleri kadının görevi olduğu kadar erkeğin de görevi hatta güçlü bir şekilde cam silmek süpürge yapmak kas gücü gerektirdiği için erkeklerin daha çok yapması herekir benve

2
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Doğru 🙃

Yorumla
  • Alperen353535
    Alperen353535 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    1 yıl

2 haftada 1 abla geliyor temizliyor parasını alıyor daha rahat boyle

1
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Ne güzel

Yorumla
  • beyazkann
    beyazkann Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42
    1 yıl

Anlaması güzel olur evinin düzenini temizliğini yapmayı bilmeli

1
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Bencede

Yorumla
  • elolilai
    elolilai Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    1 yıl

Tabiki bunun cinsiyeti yoktur erkeği ön plana çıkarır daha çekici bence

1
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Neden olmasın

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Kesinlikle. Evi kaç kişi paylaşıyorsa her işi beraber yapmalılar.
    Tüm işleri kadından bekleyen erkek üzücü ya Rabbim hayırlısına denk getirsin herkesi 🥲

1
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Amin amin

Yorumla
  • aleyyldrm
    aleyyldrm Takip Et
    Xper 3 Yaş: 20
    1 yıl

Anlamak değil ama yardımcı olabiler bu bir ince düsüceliktir

1
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Oda olabilir

Yorumla
  • ben_benimmm
    ben_benimmm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    1 yıl

Gerek yok kadınlar yapsın yapmıyorsa parası ile tutarsın birini ndndn

1
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Olabilir

Yorumla
  • Gökyüzü242
    Gökyüzü242 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 97%
    1 yıl

Tabiiki anlamalı. Bunun cinsiyeti yoktur.

2
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Kesinlikle

Yorumla
  • Amigodala
    Amigodala Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 91%
    1 yıl

Tabikide ev temizlemenin erkegi kadınimi var

2
    2 Yorumla
    • Amigodala
      Amigodala
      1 yıl

Kazaniyorum zaten bir erkege ihtiyacim yok. Şu zamandaki cogu kadinin bir erkege ihtiyaci yok
      Heleki senin gibi hanzo dusunen cahil cühela birine hiç

Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Haklısın her iki tarafta yapmalı

Yorumla
  • Haappypplace
    Haappypplace Takip Et
    1 yıl

Evet kendileri için de

2
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

İyi olur

Yorumla
  • MFBH22 s
    MFBH22 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Bence anlamalı

1
    4 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Bencede

Yorumla
    • MFBH22 s
      MFBH22
      1 yıl

Düşünsene bir cam silmekten bulasık yıkamaktan aciz aman tanrım hayal bile edemiyorum düşünmek bile istemiyorum

Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Bu bir nevi acizlik

Yorumla
    • MFBH22 s
      MFBH22
      1 yıl

Kesinlikle öyle

Yorumla
  • laydbirdmira
    laydbirdmira Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Aman anlamasın cinnet geçirtirler

1
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Olduğu kadar artık

Yorumla
  • Bii_miteolojii0
    Bii_miteolojii0 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 98%
    1 yıl

Kesinlikle eşe destek şart.

1
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Aynen öyle 🙃

Yorumla
  • Sözlerin_prensesi
    Sözlerin_prensesi Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Herkes anlasın hijyen önemli

1
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Kesinlikle

Yorumla
  • Zümra526
    Zümra526 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 99%
    1 yıl

Evet anlamalı tabii ki

1
    2 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Aynen ya

Yorumla
    • Zümra526
      Zümra526
      1 yıl

😊🐣

Yorumla
  • yelbegen
    yelbegen Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 98%
    1 yıl

Gurbette tek başına ne yapacak tabi anlamalı

1
    1 Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Zor valla gurbette olmak

Yorumla
  • Devamını Gör (52)
Devamını Gör(97)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Erkekler ev temizliğinden anlamalı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler ev temizliğinden anlamalı mı? 5 cevap verildi
Erkekler ev temizliğinden anlamalı mı? 5 cevap verildi
Her erkek ev temizliğinden anlamalı mı? 27 cevap verildi
Erkeklere evin temizliği emanet edilir mi? 6 cevap verildi
Erkekler de ev temizlik yapabilir mi? 24 cevap verildi
Ev temizliği yapmak erkeklere yakışıyor mu? 33 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İnsanların gözlerinin içine bakabilir misin?
  • El emeği iğne oyası sever misiniz?
  • Su ıslak mıdır, yoksa dokunduğu şeyleri mi ıslatır?
  • Aşka yürek mi gerek, maddiyat mı?
  • Bir oturuşta kaç adet hamburger yersiniz?
  • Herhangi bir hayvanın saldırısına uğradın mı?
  • Diş çürüğünüz var mı?
  • Orta çağdaki Dark mizah hakkında ki düşünceleriniz neler?
  • Şu an en çok kime güveniyorsun?
  • Yıkılan bir hayaliniz oldu mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨