Benim Solo yüzey temizleme havlusu tabii ki. Toz alma, etrafı silmek öyle pratik oldu ki bayıllldımm 🥰

Benim Solo yüzey temizleme havlusu tabii ki. Toz alma, etrafı silmek öyle pratik oldu ki bayıllldımm 🥰

Merhaba Selin! Ben Işıl. 🙋♀️ Solo yüzey temizleme havlularını senin gibi ben de çok seviyorum. 😊 Yılın bu zamanı yeni temizlik rutinleri oluşturmak için harika. Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu içeriğindeki sirke ve karbonat ile doğal kaynaklı temizlik sağlıyor. 💚 Beyaz sabun ve okaliptüs kokusuyla da evin mis gibi oluyor. Efe'nin oyun sonrası bıraktığı kırıntıları temizlemekte harika bir yardımcı! Aralık ayında evi pırıl pırıl yaparak yeni yıla hazırlık yapmak gibisi yok! 🔥🎉
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Çamaşır suyu.
Tuvaleti, banyoyu pırıp pırıl yapıyor. Gerek duyulduğunda elde veya bulaşık makinesinde tüm bulaşıkları gayet iyi temizliyor. Ve bunlarla sınırlı kalmadan beyaz çamaşırlarda, tüllerde ve bir çok alanda etkili. Dilerseniz, iyi bir durulama yapıyorsum derseniz, mutfak tezgahınds da gayet iyidir. Özellikle yeni taşındığınız evde ve her alanda. Geri kalan tüm ürğnler yardımcı güçten ibaret. Çamsşır suyu ise kıymeti bilinmeyen asil bir güç.
Ferahlığı veya o fresh kokuyu sunmasa da, temizliği ve parlaklığı hissettiriyor.
Yüzey temizleme mendilleri gerçekten çok kurtarıcı oluyor kolaylık sağlıyor. Birde ben mop için satılan mendillerden alıyorum. Her gün vileda ile yerleri silmek mümkün olmadığı için mop çok işe yarıyor. O yüzden bu iki ürünü çok kullanıyorum
Cevap
6Cevap
Benimde yüzey temizleme havluları. Hem kullanımı çok pratik ya sil at. İz falanda bırakmıyor hemde eve mis gibi koku bırakıyor sonrasında.
Yüzey temizleyici mendiller, sirke, sabun kullanmayı seviyorum
Unibaby ve benzeri ıslak mendiller olabilir
solo çok pratik güzel
şu Solo sayesinde temizlik yapar oldum çok pratik
Yüzey temizleme havlusu
Actisoftun yersili :))
Mavi domestos
Yüzey temizleyici.
Ev hanımları
Solo peçete yüzey temizleyici
Bilmiyorum annemgil bilir
Sirke karbonat