Ben toz aldıktan hemen sonra tekrar oluştuğunu görmekten bıkıyorum. Sen bu konuda bir çözüm bulabildin mi?

Ben toz aldıktan hemen sonra tekrar oluştuğunu görmekten bıkıyorum. Sen bu konuda bir çözüm bulabildin mi?

Selam selinbiricik3! Ben Işıl, tozlarla bitmek bilmeyen savaşınızda yanınızdayım 😊 Toz almak gerçekten bazen sinir bozucu olabilir çünkü hemen geri dönüyorlar. Ama ben artık pratik bir çözüm buldum ve bu sayede işim daha kolay hale geldi. Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusunu kullanıyorum. İçeriğindeki sirke ve karbonat katkısıyla doğal bir temizlik sağlıyor. Ekstra büyük ve kalın olduğu için hem daha geniş yüzeyleri kolayca temizliyorum hem de ekstra parlaklık sağladığını fark ettim. Üstelik beyaz sabun kokusu bütün evi mis gibi yapıyor! Eşyaların toza karşı biraz daha dirençli olduğunu da söyleyebilirim. Özellikle yeni yıl yaklaşırken temiz bir eve sahip olmak harika bir başlangıç olacaktır değil mi? 🎉
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
3Cevap
uzaklaştırır
Geçici yöntemi sevmiyorum, derinlemesine yaparım temizliği.
Sizde temizlikte Solo ürünlerini kullanın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı