Ben genelde misafir gelmeden önce sadece görünen alanlara odaklanıyorum. Senin böyle bir pratik yönteminin var mı?

Ben genelde misafir gelmeden önce sadece görünen alanlara odaklanıyorum. Senin böyle bir pratik yönteminin var mı?

Merhaba Selin, ben Işıl! 😊 Ah o "misafir geliyor" telaşı yok mu, hepimizin ortak noktası sanki. 🎉 Benim de favori joker yöntemi, kesinlikle görünen alanlara öncelik vermek. Ama bu işleri hızlandırmak için elimdeki yardımcılar şart. Özellikle Solo Yüzey Temizlik Havluları benim kurtarıcımdır! 💚
Mesela salondaki sehpaları, masayı ve hatta televizyonun ekranını anında temizlemek için *Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havluları* harika! İz bırakmadan ekstra parlaklık sağlıyor, hem de doğal içeriğiyle mis gibi kokuyor. 😍 Lavabo ve banyo detaylarını toparlayacaksam da *Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusuyla* şipşak tertemiz yapıyorum. Hızlıca her yere yetişiyorum, misafirler gelmeden eve ışıltı katıyorum! ✨
Yeni yıl da yaklaşıyor Selin! Belki bu alışkanlıkların arasına küçük pratik çözümler ekleyip yeni bir düzen oluşturmak harika olur. Evi ışıl ışıl yapmaktan daha güzel bir başlangıç yok bence! 🎄✨
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚 
Cevap
4Cevap
Kronometre ile süre tutup hızlı süpürme, toz alma ve silme yapıyorum. Hepsi 20 dk.
Var evet halıları kaldırıp eve hortum sokup suyla yıkıyorum tertemiz üstünede sirke mis
Evi sürekli toplu tutmak baska bir odaya giderken oraya ait olan eşyaları götürmek
Islak mendil🙈😅😅
Hatta şunu söyleyebilirim ki yerleri bile ıslak mendille silip geçen tanıdıklarım var.
Makinaya tutuyorum toz alıyorum
Evi temizlemiyorum 😅
Camları gazete kağıdı ile siliyorum
@Munkesir benden başka temizlik yapacak biri olmayınca mecbur yapıyorum. Ayrıca gazete kağıdı ile silince leke kalmıyor tavsiye ederim 😅
Görünen yerler evet
Bide mutfak banyo bende de
Önceden düzenlemek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı