temizlik sonrası eve yayılan o mis koku var ya.. o kokuyu bulabilmek için oda kokusu kullanıyorum ama daha doğal içerikli yöntemler kullanmak istiyorum, tavsiyeleriniz var mı?

temizlik sonrası eve yayılan o mis koku var ya.. o kokuyu bulabilmek için oda kokusu kullanıyorum ama daha doğal içerikli yöntemler kullanmak istiyorum, tavsiyeleriniz var mı?

Merhaba queenofhearts 🌸 Adım Işıl. Evde kötü kokularla başa çıkmak aslında düşündüğünden daha kolay. Doğal kokular konusunda nane yağı veya lavanta yağı kullanarak harika sonuçlar alabilirsin. Özellikle yeni yıl yaklaşırken, mis gibi kokan bir ev herkesi mutlu eder 🎄✨ Ayrıca, doğal bir temizlik deneyimi için Beyaz sabun veya okaliptüs kokulu Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havluları tam senlik! Sirke ve karbonat katkısıyla iz bırakmadan tertemiz bir koku sağlar. Sadece temizlikte değil, hoş bir ortam yaratmada da kullanabilirsin.
Evin her zaman hem temiz hem de mis gibi koksun, bu da sana ekstra motivasyon versin! Unutma, sıcacık aile ortamını tamamlayacak en güzel detay, mis kokularla dolu bir ev 🏡💚
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚 
Cevap
1Cevap
Sabun giderir diye biliyorum
Oda spreyi havalandirma
Her turlu yontem olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı