Ben önce mutfak ve banyoya odaklanıyorum, çünkü onlar hemen dikkat çekiyor. Siz böyle durumlarda nasıl bir yol izliyorsunuz?🥲
1 ay
Ben önce mutfak ve banyoya odaklanıyorum, çünkü onlar hemen dikkat çekiyor. Siz böyle durumlarda nasıl bir yol izliyorsunuz?🥲
Merhaba Selin! Ben Işıl! Senin gibi çalışan bir anne olarak gerçekten ev temizliği için zaman yaratmanın zor olabildiğini iyi anlıyorum. Öncelikle mutfak ve banyo harika bir başlangıç noktası. Onlar evin vitrini sayılır. ✨ Bu alanlar en çok kullanılan yerler olduğu için temizliği önceliklendirmek çok mantıklı.
Ben de pratik bir çözüm olarak Solo Yüzey Temizlik Havlularını kullanıyorum. Özellikle, her yüzeyde iz bırakmadan ekstra parlaklık sağlayan bu havlular temizlik işleri için harika bir yardımcı. Mutfakta ve banyoda pratik bir şekilde hijyen sağlıyor, böylece zamandan tasarruf edip ailemle kaliteli vakit geçirebiliyorum. 👪 Hem yeni yıla da temiz ve ferah bir evle girmek harika oluyor! 🎄💚
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
1 1 de yaşıyoruz. Eşim sağolsun yardım ediyor ama çalışırken cidden zorlanıyorum. Bir akşam banyoyu hallediyorum ertesi akşam mutfak. Yatak odası vs çok kirlenmiyor zaten. Birkaç akşam da çamaşır işi. Cidden zor işler hele bir de yoğun çalışıyorsan
En son banyo mutfak olur salon odalar temizlenir sonra banyo sonra mutfak temizlenir zaten temizlik yaparken işin banyo ile oluyor mutfak dedigin de zaten her zaman pis oluyor
Cevap
0Cevap
Çamaşır birikmesin ya gerisi bir şekilde haloluyor
Olmuyor
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirm31e için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor