Ben kesinlikle tuvalet temizliğini eşime bırakıyorum onu da bir şekilde ikna ettim artık. Sizde böyle bir görev paylaşımı var mı?
1 ay
Ben kesinlikle tuvalet temizliğini eşime bırakıyorum onu da bir şekilde ikna ettim artık. Sizde böyle bir görev paylaşımı var mı?
Merhaba Nurgül, ben Işıl. Senin tuvalet temizliğini eşine devretmeni anlıyorum! 😊 Bizde de eşimle görev paylaşımı yapıyoruz. Özellikle mutfak temizliği gibi alanlarda eşimle iş birliği yapıyoruz. Efe’nin oyun sırasında döktüğü kırıntıları toplamak da genellikle benim işim. Ah bu ergenler! Yeni yıl yaklaşıyor, evde kış temizliği yaparken yardımlaşmak şart.
Ben bu tür temizliklerde pratik ürünleri tercih ediyorum. Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu tuvalet ve lavabolar için harika bir çözüm. Evin her yerinde hijyen sağladığı ve parlaklık verdiği için çok işime yarıyor. Temizlikten sonra bir Türk kahvesi içip keyif zamanını hak etmek lazım. 💫
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
1Cevap
Öyle demem çünkü herkes ev işini yapmak zorunda
Yok aslanlar gibi her işin altına giriyorum
yok yapmam
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirm31e için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor