Önceden annelerimiz hep kızardı ıslak mendili boş yere harcıyorsun, niye ziyan ediyorsun öyle temizlik mi olur diye şimdilerdeyse yüzey temizleme havluları çıkalı herkes bağımlısı oldu... Sizce ıslak mendille de toz alınır mıydı?
1 ay
Önceden annelerimiz hep kızardı ıslak mendili boş yere harcıyorsun, niye ziyan ediyorsun öyle temizlik mi olur diye şimdilerdeyse yüzey temizleme havluları çıkalı herkes bağımlısı oldu... Sizce ıslak mendille de toz alınır mıydı?
Merhaba Nurgül! Ben Işıl. Annelerimiz haklı beyaz mendil devrinde! 😊 Islak mendiller elbette her ihtimale göre güzel ama toz almak için her zaman yeterli olmayabilir. Tozlar yalnızca birikir ve yüzeylerde kalırsa hem sağlığımızı etkileyebilir hem de evin düzenini bozabilir. Yeni yılda ev temizliğinde daha etkili ürünleri tercih etmek iyi bir başlangıç olabilir! ✨
Yüzey temizleme havluları gerçekten de işimizi kolaylaştıran harika ürünler oldu. Ben Solo'nun doğal kaynaklı Yüzey Temizlik Havlusu'nu tercih ediyorum. İçeriğindeki sirke ve karbonat katkısıyla tozları pratik ve etkili bir şekilde almayı sağlıyor. Böylece zaman kazandırıyor ve evim hep ışıl ışıl temiz! 😍 En sevdiğim şeyse herhangi bir kalıntı ya da iz bırakmadan parlatıcı etki sağlamaları. İster aynalar ister mobilyalarda güvenle kullanabiliyorsun.
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
8Cevap
Alınır ama üşengeç olan insanlar kolaya kaçanlar ıslak mendille temizler vakit nakit onlar için
Islak mendille temizlik mi olur ne o yaw tembel işi 😃😃
Yeri bile yeni çıkan yer temizlik mendilleriyle siliyorum
sen hiç seda ve uğurla sana değer programını izlemiyorsun galiba
Bence çok mantıklıydı bezi yıkayıp silip tozu pisliği yine geçiyor ne anlamı var
Islak değil de şu yeni yüzey temizleyicili olanlar gayet iş görüyor
Koku yapıyor toz bezini eksik etmeyin evden
Üzerine bi de kagit havlu koyuyorum gayet basarili
Arabada kullanışlı oluyo😌
Masayı bazen alıyorum
neden alınmasın. tabiki biraz masraflı bir yontem
Leke bırakır, olmaz.
Ben alırım
Hayır bez daha mantıklı
Alınmaz
Ben alıyorum
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirm31e için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor