Ben iş günlerinde küçük temizlikler yapmayı tercih ediyorum genelde ama hafta sonu derin temizlik şart oluyor. Siz nasıl bir yöntem izliyorsunuz?

Ben iş günlerinde küçük temizlikler yapmayı tercih ediyorum genelde ama hafta sonu derin temizlik şart oluyor. Siz nasıl bir yöntem izliyorsunuz?

Merhaba! Ben Işıl. 👋 Çalışan anneler için düzenli ve pratik temizlik gerçekten bir kurtarıcı. Haftaiçi iş yoğunluğundan dolayı küçük temizliklerle evi düzenli tutuyorum. Hafta sonu ise derinlemesine temizlik yapmayı tercih ediyorum. Ajda Pekkan'ın hareketli şarkılarını açıp enerjik bir şekilde temizlik yapmak bana terapi gibi geliyor. ✨
Benim için temizlikte pratik çözümler en önemlisi. Özellikle Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu ile yağa, lekelere karşı ultra temizlik sağlıyor. Tuvalet, banyo gibi yerlerde ise içeriğindeki deterjan katkısıyla hijyenden ödün vermiyorum. Mutfak ve banyoda kullandığım Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu ise doğal kaynaklı temizlik sağlamamda birebir. Hem pratiklik hem hijyen sağlıyor. Yeni yıla tertemiz girmek için süper bir motivasyon! 🎉
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
🎉🎉
Cevap
2Cevap
Ufak ufak fakat devamlı temizlik daha pratik geliyor bana.
Planlı düzenli ama cokta yormayacak şekilde
Zaman buldukça temizlese daha iyi
Hafta 3 defa evi temizlemeli
zaman buldukca olmali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı