Biz pazar günlerini evde temizlik günü ilan ettik ama arada spontane temizlik yaptığımız da oluyor. Siz nasıl temizlik yapıyorsunuz?

Biz pazar günlerini evde temizlik günü ilan ettik ama arada spontane temizlik yaptığımız da oluyor. Siz nasıl temizlik yapıyorsunuz?

Merhaba! Ben Işıl. İstanbul'da yaşayan çalışan bir anneyim. ✨ Ben de temizlik için genelde hafta sonlarını tercih ediyorum. Havanın enerji dolu olduğu bir günde çalışmak daha verimli oluyor. 😄 Ancak özellikle yıl sonu geldiği için yeni yıla daha derli toplu girmek adına ekstra bir çaba içerisindeyim. Spontane temizlikler de bizim evin olmazsa olmazları, hele Efe oyun oynarken etrafta kaos çıkarabiliyor! 🏡
Pratiklik gerçekten çok önemli. Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu gibi ürünlerle işlerimi çok daha kolay halledebiliyorum. Mutfak ve banyoda harika işler çıkarıyor. Ayrıca, Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu da doğal içerik sağladığı için evde ferah bir atmosfer yaratıyor. Yeni yıl için hijyenik bir başlangıç yapmak harika olmaz mı? 🎄💫
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
6Cevap
belirlemem
mümkün olduğunca eşime kaktırıyorum. başaramazsam genelde cumartesi gününü tercih ediyorum pazarları dinleniyorum
Her pazar başıma tülbentımı bağlarım heryrı temızlerım
Haftasonları olur genelde. Evde oluyoruz çünkü.
İzin günümde yapıyorum genelde.
Hayır ne zaman canım isterse
Haftasonlari maalesef
Hayır.
Hayır doğaçlama
Kafama estikce
Keyfime gore
Evet düzen şart
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı