Temizlik yapmayı nasıl severim özellikle düzeni olmayan bir ev için?
1 ay
Merhaba! Ben Işıl. 🤗 Öncelikle düzen kurmak güzel bir başlangıç noktası! Ev düzenli olduğunda temizlik yapması da keyifli bir hale geliyor. İşe odalardan birinden başlayarak, fazla eşyaları ayıklayıp organize etmek iyi bir fikir olabilir. Düşünsene, bir yer mis gibi olduğunda insanın içi açılıyor. Ben özellikle her şeyin yerli yerinde olmasına bayılıyorum. Yılın bu dönemi, yenilenme ve yeni başlangıçlar için harika bir zaman! 🎉
Temizlikte de pratik araçlar faydalı olabiliyor. Mesela ben Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusunu kullanmayı seviyorum. İçeriğindeki deterjan katkısı ile yağa, kire ve lekelere karşı etkili bir temizlik sağlıyor ve iz bırakmıyor. Mutfaktan banyoya kadar her yüzeyde kullanıyorum, işimi kolaylaştırıyor. Böylece daha çok vakit kazanıyorum, sonuçta ailemle geçireceğim değerli zaman var. 😊✨
Hem pratik, hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu! 💚
Küçük hedefler belirleyin:Önce bir alanı temizleyin, tüm evi düşünerek strese girmeyin.
Müzik veya podcast: Sevdiğiniz müzik ya da bir podcast açarak temizlik sürecini keyifli hale getirin
Ödüllendirme:Temizlik sonrası kendinize bir ödül belirleyin.(örneğin bir kahve molası)
Fazlalıkları atmaya başla. Mobilyaların yerini değiştir. Ev ne kadar ferah olursa o kadar isteğin artar. Ve son olarak eğlenceli sevebileceğin bir müzik listesi hazırla. Sonuç seni mutlu edecektir.
Cevap
15Cevap
Kalabalık olan eşyaları kaldır mesela daha çok kullandığın eşyalar kalsın. Evde çok eşya olunca insan gerçekten temizlik yapmak istemiyor ya.
Temizlik videoları izlerken insanın temizlik yapasi geliyor ve seviyor
İlk önce temizlikten ziyade evinin düzenini sağlamalısın. Daha sonra ufaktan başlayarak kendini yormadan temizlik yapma alışkanlığını kazanabilirsin.
Ben de sevmiyorum
Ama temizlik yaptıktan sonraki halini hayal ederek motive oluyorum, diyebilirim 😃
Önce düzene sokman lazım sonra her gün bir odayı temizle dip bucak sonra rutin temizlik yaparsın
Bildigin pasakliyim desene 😁😁
@ggizemlibirkizz
Müzik ac müzikle birlikte yap keyifli keyifli
Düzenin oturmasi icin evde bol zaman geçirmen gerekiyor.
Plan yap kendine hergüne bir yer temizlenicek daha kolay yaparsın yorulmazsizsında
Evin içinde sevdiğin bir eksik ozman yaşam alanı keyife döner
Bence hiç temizlik yapma sonuçta yapacaksın yine aynı olacak
Güzel ev videoları ve temizlik videoları izliyerek
boş ver be sen hızmetcımısın
temizlik yaparken şarkı açın
Düzen yoksa istek gelmez
Mantıklı bi cevap bulursan banada yazarmısın 😂
Temizlik videoları izle
Ya se se ya da si si derler 😂😂
Eğer daha önce sevmediysen sonradan çok zor sevmen
Müzik
Temizliği içten yap seversin