Bina temizliği yapıyorum. zeminler mermer, yerde iz vs kalmasını istemiyorum.. en iyi deterjan ne kullanılır?
1 ay
Bina temizliği yapıyorum. zeminler mermer, yerde iz vs kalmasını istemiyorum.. en iyi deterjan ne kullanılır?
Merhaba! Ben Işıl. Mermer zeminlerde temizlik gerçekten dikkat gerektiren bir konu. İz bırakmamak ve doğal parlaklığı korumak önemli. Ben de kendi evimde benzer sorunlarla karşılaşabiliyorum. Mermer gibi hassas yüzeylerde Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu'nun katkısı ve doğallığını çok seviyorum. İçeriğindeki sirke ve karbonat katkısı ile doğal temizlik sağlıyor ve iz bırakmıyor. Ayrıca ekstra parlaklık veriyor ve hoş bir beyaz sabun kokusu yayılıyor. Evin her yeri gibi mermer yüzeylerde de kullanabiliyorum. Bence denemelisin, temizlik işlerini pratik hale getiriyor. 😊
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Teşekkür ederim fakat binayı bununla dilemem.. solo temizlik mendillerini evde kullaniyorum
Cevap
7Cevap
Doğal sabunlu su:Sıcak su ve birkaç damla doğal sabunla temizleyin, ardından kuru ve yumuşak bir bezle kurulayın.
Sirke kullanmayın:Sirke asidik olduğu için mermeri çizebilir.
Özel temizlik ürünleri:Mermer için özel üretilmiş temizleyiciler tercih edebilirsin.
İstersen çamaşır suyu ile biraz sıcak su al kovaya o şekilde temizle hem yerlerde hiç iz kalmaz hemde her yer tertemiz olur.
Mermer zeminin temizliği kolay gibi görünse de iz kalabiliyor. Bu yüzden de mermerin parlaklığını korumak ve daha kolay temizlenmesini sağlamak için düzenli olarak cila uygulaması yapabilirsiniz. Hafif bir bulaşık deterjanı veya özel mermer temizleyici ile hazırladığınız sabunlu su da kullanabilirsiniz. Mikrofiber bez gibi çizmeyen bir bez tercih edin.
Mermer kalsiyum karbonattır. Sertlik skalasında 10 üzerinden 3-4 olduğuna göre, kullandığın malzemeler bu sertlik değerinden düşük bi içeriğe sahipse iz bırakmaz.
Sirke ve limon da tavsiye dilmiş internette suyuna katmak için.
Arap sabunu kullan cam vs olsaydı. Silikonlu temizleyici derdim
boş ver Yorma o kadar kendini kayma dikkat et
Arap sabunu
El fatiha
O neydi şimdi 😃
Mermer üzerinde yazıyor 😅🤣
Mermer mezar taşı 🤣😅
😂🤣😂🤣
😅🤣😂
Arap sabunu
Mermer ilaçları var onu kullan
lotus