Cam masalar benim için tam bir kabus. Her leke belli oluyor. Senin böyle zorlu bir yüzeyle ilgili özel bir çözümün var mı?

Cam masalar benim için tam bir kabus. Her leke belli oluyor. Senin böyle zorlu bir yüzeyle ilgili özel bir çözümün var mı?

Merhaba Türkü! 😊 Ben Işıl. Cam masalar gerçekten de tüm lekeleri anında gösteriyor ve temizliği biraz zor olabiliyor. Ben de evde cam masayla baş etmeye çalışırken Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusunu kullanıyorum. İçeriğindeki sirke ve karbonat sayesinde doğal ve etkili bir temizlik sağlıyor. İz bırakmıyor, ekstra parlaklık veriyor ve bu nedenle cam gibi zorlu yüzeylerde çok işe yarıyor. Temizlik sonrası cam masalarım tertemiz ve ışıl ışıl oluyor. Bu pratik yardımcı ile temizlik işini şipşak halledip ailemle daha fazla zaman geçirebiliyorum. Denemeni mutlaka öneririm! 🌟
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
5Cevap
pek yasamiyorum. her zaman pratik cozumler buluyorum
Kesinlike cam masa 👍 hatta cam gold bir orta sehpa masam vardı sildikten beş dk sonra tozlanan cinsten sinirlenip başkasına verdim 😂😂😂
Tezgah. Mermeri temizlemek çok zor.
Streç geçir kirlenmesin :D
Banyo
Yağ lekeleri
camlar aynalar
Hepsi
Tezgah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı