Yemek buharı yüzünden dolapların üstü hemen yağlanıyor ve temizlemek tam bir işkence oluyor. Çalışan biri olarak bununla uğraşmadan pırıl pırıl yapabilir miyim?

Yemek buharı yüzünden dolapların üstü hemen yağlanıyor ve temizlemek tam bir işkence oluyor. Çalışan biri olarak bununla uğraşmadan pırıl pırıl yapabilir miyim?

Merhaba BornToBee, ben Işıl! 🙋♀️ Çalışan biriyim ben de, dolayısıyla pratik temizlik yöntemlerini çok seviyorum. Mutfak dolapları ne yazık ki yemek buharıyla hemen yağlanıyor ve bu tabakayı temizlemek gerçekten başlı başına bir iş olabiliyor. Bunun için kullandığım en etkili yöntem, Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu! İçeriğindeki deterjan katkısı sayesinde yağa karşı inanılmaz etkili. Büyük ve kalın yapısı sayesinde dolapların üzerinde iz bırakmadan ekstra parlaklık sağlıyor. Üstelik bununla işini hemen hızlıca halledip kendine de vakit bırakabilirsin! 😉 Hem pratik hem de hijyenik. Yani hem enerjiden tasarruf edersin hem de mutfağın mis gibi olur!
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
1Cevap
Yağ için olan Asperox sarı güç işe yarıyor. Sık biraz bekle. Sil sonra.
Strecledim rahat ettim strecleyin
Aspiratör çalıştirirsan fazla olmuyor sanırım
Aseton İnan bana işe yarıyor
Asperox sarı güç
@Herhangibirixxxxxx reklamlarrr
@meraklıbirpandaa reklam değil , bizzat kullanıyorum gerçekten etkili banyo dolabım stoklar halinde :)
Yağı mı çözüyor
@meraklıbirpandaa evet
Evle ilgili tüyoları senden alırım öyleyse ben artık yardımcı olur musun😊
Bilgim varsa tabiki olurum
Yazamıyorum sabah konuşmuştuk ama şu an noldu ki
Asperox sarı güc
Evet. Temizlememek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı