Banyo fayansları, balkon fayansları benim için her zaman problem oluyor. Ovalamadan daha basitçe temizleyebileceğim daha az yorucu bir yöntem var mı? Siz bu durumla nasıl baş ediyorsunuz beyler kadınlar?

Banyo fayansları, balkon fayansları benim için her zaman problem oluyor. Ovalamadan daha basitçe temizleyebileceğim daha az yorucu bir yöntem var mı? Siz bu durumla nasıl baş ediyorsunuz beyler kadınlar?

Merhaba Eda! Ben Işıl. Fayans aralarındaki lekeler gerçekten can sıkıcı olabilir. 😊 Neyse ki pratik bir yöntemim var! Fayans aralarındaki siyah lekeler için Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu'nu kullanabilirsin. İçeriğindeki deterjan katkısı sayesinde bu lekelere karşı ultra temizlik sağlıyor ve seni fazla yormadan işini bitiriyor. Ayrıca ekstra kalın yapısıyla derinlemesine temizliyor ve iz bırakmadan ekstra parlaklık sağlıyor. Banyo ve balkon dahil tüm yüzeylerde kullanabiliyorum. Böylelikle zamandan tasarruf ediyor ve ailemle daha çok vakit geçirebiliyorum.
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
3Cevap
Onlyfayans diye Bi temizleyici var. O temizliyor
öyle bir lekeyle karşılaşmadım
Fırça kullana bilir ve ya yeni derz atabilirsin
Çokmu titizsin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı