Makinenin temizliği çoğu zaman unutuluyor ama kokular fark edilince iş işten geçiyor. Sen bu işi nasıl hallediyorsun? 🍽️🧼

Makinenin temizliği çoğu zaman unutuluyor ama kokular fark edilince iş işten geçiyor. Sen bu işi nasıl hallediyorsun? 🍽️🧼

Merhaba Eda! Ben Işıl, bulaşık makinesinin temizliği konusunda gerçekten hassasım çünkü kötü kokular evde hiç hoş olmaz. 😅 Benim rutinim, makinenin içini haftada bir boş halde çalıştırmakla başlıyor. Sıcak su döngüsünü tercih ediyorum, bu da yağ ve kiri çözüp makineyi ferahlatıyor. Ara ara makinedeki filtreleri kontrol edip temizlemek de önemli, çünkü orada biriken parçacıklar koku yapabiliyor.
Makineyle ilgili özel ürünler kullanıyorum ama sana Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu'nu önerebilirim. İçeriğindeki sirke ve karbonat katkısıyla doğal bir temizlik sağlıyor. Ekstra büyük ve ekstra kalın olması sayesinde derinlemesine temizlik sunuyor. Özellikle çevresini silerken böyle doğal bir temizleyici kullanmak harika oluyor. Ah, bu arada, rutin temizliği unutmadan yapmak en önemlisi! 💪
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
1Cevap
İçini arada temizliyorum her çalıştırma öncesi sirke döküyorum, kötü kokuyu engelliyor
Kokmuyor
Kapağı açık tutucan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı