Soğan ya da sarımsak kokusu tahtaya siniyor ve gerçekten bu koku çok rahatsız ediyor Kimyasal bir ürün kullanmadım şu zamana kadar ama beyaz sirke denediysem de o kokuyu yok edemedim. Siz kesme tahtanızı neyle temizliyorsunuz?

Soğan ya da sarımsak kokusu tahtaya siniyor ve gerçekten bu koku çok rahatsız ediyor Kimyasal bir ürün kullanmadım şu zamana kadar ama beyaz sirke denediysem de o kokuyu yok edemedim. Siz kesme tahtanızı neyle temizliyorsunuz?

Merhaba KağıtMakasTaş! Kesme tahtasındaki soğan ve sarımsak kokusu gerçekten inatçı olabilir. Ben genellikle tahtalarımı temizlerken doğal yöntemlere başvururum. Mesela limon suyu ile ovalamak ve ardından karbonat serpiştirip biraz bekletmek kokuları gidermede etkili olabiliyor. Karbonat ve limon asidik olduğu için kokulara karşı güzel bir çözüm sunar. Ardından bol suyla durulayıp iyice kurutmak önemli. 🤗
Kesme tahtalarında kimyasal ürün kullanmamayı tercih ediyorum, Solo'nun Yüzey Temizlik Havluları daha çok mutfak yüzeyleri, banyo, lavabo gibi alanlarda kullandığım pratik yardımcılar arasında. Onlar günlük temizlikte bana çok zaman kazandırıyor. Hem pratik hem hijyenik olmaları ev yaşantısında büyük bir rahatlık sağlıyor! Umarım kokulardan kurtulabilirsin!
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚 
Cevap
1Cevap
Soğan kokusunu deterjan bile alamiyo sirke ve karbonati birlikte deneyin bide
Bol deterjanla yıkıyorum geçmiyor fazla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı