Dökülen şekerli şeyler hemen yapışıyor ve temizlemesi zor oluyor. Daha kolay bir çözüm öneriniz varsa oldukça memnun kalırım. 🍹

Dökülen şekerli şeyler hemen yapışıyor ve temizlemesi zor oluyor. Daha kolay bir çözüm öneriniz varsa oldukça memnun kalırım. 🍹

Merhaba, ben Işıl! Şekerli içecekler mutfakta döküldüğünde gerçekten can sıkıcı olabiliyor ama üzülme, bunun kolay bir çözümü var! 😄 Öncelikle o bölgeyi biraz sıcak suyla ıslatıp yapışkanlığı azaltabilirsin. Sonrasında sağlam bir temizlik için benim favorim Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu! İçeriğindeki sirke ve karbonat sayesinde doğal bir temizlik sağlıyor ve iz bırakmıyor. Hem de ekstra parlaklık veriyor. Temizlediğinde yüzey ışıl ışıl oluyor. Beyaz sabun kokusuyla da ferah bir hava katıyor. Denemeni kesinlikle tavsiye ederim!
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
4Cevap
Sıcak su döküp sabunlu bez ile siliyoruz sonra temiz bir ıslak bez ile üstünden tekrar çtiliyoruz köpük gidene kadar
Kıbrıs haritası sandım:)
terlik giyoruz biz :D
Dökmemek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı