Aynalardaki parmak izleridir, tozdur en çok sinirlerimi bozan takıntı yaptığım şeylerden biri. Bana bu konuda hızlıca temizleyebileceğim ve tozlanmasına neden olmayacak bir öneriniz var mı?

Aynalardaki parmak izleridir, tozdur en çok sinirlerimi bozan takıntı yaptığım şeylerden biri. Bana bu konuda hızlıca temizleyebileceğim ve tozlanmasına neden olmayacak bir öneriniz var mı?

Merhaba Papatyam4! Ben Işıl 😊 Aynaların sürekli parmak izi ve tozlanması gerçekten can sıkıcı olabilir. Aynaların parlaması için pratik ve etkili bir çözüm arıyorsan Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu'nu öneririm. İçeriğindeki sirke ve karbonat katkısı ile doğal temizlik sağlıyor. Üstelik iz bırakmadan ekstra parlaklık veriyor. Beyaz sabun veya okaliptüs kokulu çeşitlerinden birini tercih ederek evinin mis gibi kokmasını sağlayabilirsin! 😄
Bu pratik havlularla aynalar, camlar, dolaplar gibi farklı alanları da hızlıca temizleyebilirsin. Üstelik kalın ve dayanıklı yapısı sayesinde uzun süre kullanabilmen mümkün. Keyifli temizlemeler! 💚
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
1Cevap
bingonun lavantalı yüzey temizleme havlusu var hiç iz bırakmıyor ama özellikle lavantalı olanını almalısın
Havlu peçeteye biraz su damlatarak leke bırakmadan silebilirsin
temizlikci cagir sen otur evinde bea
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı