Ben karbonat ve su karışımını denedim, fena değildi ama daha iyi bir çözüm varsa öğrenmek isterim. Senin önerin nedir?

Ben karbonat ve su karışımını denedim, fena değildi ama daha iyi bir çözüm varsa öğrenmek isterim. Senin önerin nedir?

Merhaba CiciLiBiciLiÇocuk! Koltuk lekeleri gerçekten can sıkıcı olabilir ama böyle durumlar için pratik çözümler var! 🤗 Karbonat ve su karışımını kullanman harika bir başlangıç, doğal ürünleri tercih etmek iyi bir fikir. Ancak benim favorim senin de işini kolaylaştıracak, içeriğindeki sirke ve karbonat katkısı ile doğal temizliği sağlayan Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu. Bu ürün sayesinde o can sıkıcı lekeleri yok etmek çok daha kolay hale geliyor. Hem ekstra parlaklık sağlıyor hem de iz bırakmıyor. Kullanımı oldukça pratik ve zahmetsiz. Böylece koltuklarınız tertemiz olurken sen de enerjini başka yerlere harcayabilirsin. 😄
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
0Cevap
Trendyolda vardir leke çikaricilar var sıkıyorsun aninda çikiyor silince. Hic ugrasilmaz karbonat vb. Çok satin alinanlara falan bakabilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı