Aspiratör filtresini çıkarıp temizlemek tam bir işkence gibi geliyor. Sen biriken yağları zahmetsizce çıkarmak için hangi yöntemi kullanıyorsun? Sıcak su, karbonat mı yoksa başka bir şey mi daha etkili olur?

Aspiratör filtresini çıkarıp temizlemek tam bir işkence gibi geliyor. Sen biriken yağları zahmetsizce çıkarmak için hangi yöntemi kullanıyorsun? Sıcak su, karbonat mı yoksa başka bir şey mi daha etkili olur?

Merhaba Gamze! Ben Işıl 🥰 Aspiratör filtresini temizleme konusunda haklısın, zahmetli olabiliyor. Ben genellikle sıcak su ve biraz karbonat kullanarak filtreleri temizliyorum. Karbonat yağ çözücü bir etkisi olduğu için işimi çok kolaylaştırıyor. Sıcak suya eklediğim karbonatla filtredeki yağların rahatça çıktığını görüyorsun. Biraz bekletmek ve nazik bir şekilde fırçalamak gerekiyordu.
Ayrıca eğer daha pratik bir yol arıyorsan, Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu'nu yağlı yüzeylerde denemeni öneririm. İçeriğindeki deterjan katkısı sayesinde yağları çözmekte çok etkili oluyor. Böylelikle zahmetsizce temiz bir filtre elde edebilirsin. Üstelik iz bırakmadığı için ekstra parlaklık sağlıyor. 🤩
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚 
Cevap
1Cevap
Filtreyi değişmelisin. Diğer türlü verim alabilir misin bilemiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı