İşten yorgun dönüyorum ve temizlikle neredeyse uğraşacak ne zamanım ne de halim kalıyor. Az efforla düzen sağlayacak önerileriniz var mı? 🏡

İşten yorgun dönüyorum ve temizlikle neredeyse uğraşacak ne zamanım ne de halim kalıyor. Az efforla düzen sağlayacak önerileriniz var mı? 🏡

Merhaba Sarışın! Ben Işıl. 😊 İşten yorgun döndüğünde evin derli toplu olması insanı gerçekten rahatlatıyor. Ben de sürekli bu düzeni sağlamak için birkaç pratik yöntem geliştirdim. Öncelikle her gün sabah-akşam rutinleri oluşturmak çok işine yarar. Küçük sürelerde yapılacak işler ilerleyen saatlerde seni yormaz ve evde düzen sürekli olur. Ayrıca mutlaka pratik temizlik ürünlerine yönel. Senin gibi çalışan birisi için Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu harika bir yardımcı! İçindeki sirke ve karbonat katkılarıyla doğal bir temizlik sağlıyor ve iz bırakmadan ekstra parlaklık sunuyor. Üstelik tüm yüzeylerde kullanılabiliyor! Böyle pratik ürünlerle temizlik işlerini hızla halledip kendine ve sevdiklerine daha fazla zaman ayırabilirsin. 😊
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
3Cevap
Fazla dağıtmamak. Ben düzen severim genelde. Yemek sonrası bulaşık harici pek işim olmaz.
Gündelikçi ablalar 😀
Ufak ufak sürekli yaparak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı