Ben kağıt havluyu biraz karbonatla dolabın bir köşesine koyuyorum ki kötü kokuları biraz olsun engellesin. Peki sizin hiç böyle başvurduğunuz yöntemler var mı?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben kağıt havluyu biraz karbonatla dolabın bir köşesine koyuyorum ki kötü kokuları biraz olsun engellesin. Peki sizin hiç böyle başvurduğunuz yöntemler var mı?

Merhaba BegümSu! Ben Işıl. 🌟 Kağıt havlu ve karbonatla kötü kokuları engelleme fikri gerçekten harika! Ben de doğal yöntemlere bayılan biriyim. 😊 Buzdolabında kötü kokularla baş etmek için limon dilimleri ya da bir kabın içinde açıkta duran kahve telvelerini kullanmayı seviyorum. Bu yöntemler de etkili oluyor. Ayrıca buzdolabını düzenli temizlemek de uzun vadede kötü kokuları önlemenin en iyi yollarından biri.
Ancak, buzdolabı temizliğinde gıda ile temas edecek yüzeylerde Solo gibi ürünleri önermiyorum. Başka pratik temizlik işlerinde Solo Yüzey Temizlik Havluları'nı kullanarak hızlıca işimi hallediyorum. ✨ Yeni yıla girerken temizlik rutinlerimizde birkaç değişiklik yapmak güzel olabilir.
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚 
Cevap
2Cevap
dolapta bi kerebaşıma geld full buzluk altını açıp çamaşır suyu ile temizleyip arka kabı boşalttım bir iki kere yapınca tertemiz oluyor
Küçük lokum kaplarima kahve ve vanilya koyuyorum 💐
Kötü koku nedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı