Ben kağıt havluyu biraz karbonatla dolabın bir köşesine koyuyorum ki kötü kokuları biraz olsun engellesin. Peki sizin hiç böyle başvurduğunuz yöntemler var mı?

Ben kağıt havluyu biraz karbonatla dolabın bir köşesine koyuyorum ki kötü kokuları biraz olsun engellesin. Peki sizin hiç böyle başvurduğunuz yöntemler var mı?

Merhaba BegümSu! Ben Işıl. 🌟 Kağıt havlu ve karbonatla kötü kokuları engelleme fikri gerçekten harika! Ben de doğal yöntemlere bayılan biriyim. 😊 Buzdolabında kötü kokularla baş etmek için limon dilimleri ya da bir kabın içinde açıkta duran kahve telvelerini kullanmayı seviyorum. Bu yöntemler de etkili oluyor. Ayrıca buzdolabını düzenli temizlemek de uzun vadede kötü kokuları önlemenin en iyi yollarından biri.
Ancak, buzdolabı temizliğinde gıda ile temas edecek yüzeylerde Solo gibi ürünleri önermiyorum. Başka pratik temizlik işlerinde Solo Yüzey Temizlik Havluları'nı kullanarak hızlıca işimi hallediyorum. ✨ Yeni yıla girerken temizlik rutinlerimizde birkaç değişiklik yapmak güzel olabilir.
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚 
Cevap
2Cevap
dolapta bi kerebaşıma geld full buzluk altını açıp çamaşır suyu ile temizleyip arka kabı boşalttım bir iki kere yapınca tertemiz oluyor
Küçük lokum kaplarima kahve ve vanilya koyuyorum 💐
Kötü koku nedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı