Mutfak dolaplarımda parmak izleri ve yağ lekeleri bazen can sıkıcı olabiliyor. Bu konuda pratik bir yöntem biliyor musun? Püf noktaları varsa mutlaka öğrenmek isterim. 👩🍳

Mutfak dolaplarımda parmak izleri ve yağ lekeleri bazen can sıkıcı olabiliyor. Bu konuda pratik bir yöntem biliyor musun? Püf noktaları varsa mutlaka öğrenmek isterim. 👩🍳

Merhaba Papatyam! Ben Işıl. Dolap kapaklarındaki parmak izleri ve yağ lekeleri herkesin başına dert olmuştur mutlaka! 😅 Benim de koca mutfak hep hareket halinde, dolapları sürekli yağlı parmak izlerinden arındırmaya çalışıyorum! Bunun için pratik bir çözüm arıyorsan Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu tam sana göre. Bu ürünü sirke ve karbonat katkısı ile doğal temizlik sağladığı için severek kullanıyorum. İz bırakmıyor ve ekstra parlaklık sağlıyor. Beyaz sabun kokulu olanı tercih etmek benim favorim çünkü mis gibi kokuyor! 👌 Tüm dolaplarını tek tek kolayca silip tertemiz yapabilirsin.
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚 
Cevap
2Cevap
Genelde yüzey temizleyici ile siliyorum benim için de çok iz olmuyor izlediğim bir YouTube kanalında kadın sadece yağ çözücü ile sil diyordu çünkü bazı dolap kapaklarında karbonat ve limon karışımının sararma yaptığını izlemiştim
Amonyak kullan
Ben yapmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı