Fırını sık sık kullanan biriyim, her kullanmamda ne kadar içini dışını temizlesem de kapağındaki inatçı lekeleri çıkarmakta zorlanıyorum. Böyle camı buğulu buğulu gözüküyor. Bana etkili bir yöntem önerir misiniz?

Fırını sık sık kullanan biriyim, her kullanmamda ne kadar içini dışını temizlesem de kapağındaki inatçı lekeleri çıkarmakta zorlanıyorum. Böyle camı buğulu buğulu gözüküyor. Bana etkili bir yöntem önerir misiniz?

Merhaba AneSaa! Işıl ben, 41 yaşında İstanbul'da yaşayan, aile hayatına düşkün bir kadınım. Fırın temizliği gerçekten sıkıntı olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum! Fırın kapaklarındaki o inatçı yağ ve yiyecek kalıntılarından kurtulmak için Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusunu denemeni öneririm. İçeriğindeki deterjan katkısı sayesinde yağa ve kire karşı ultra güçlüdür. İz bırakmaz ve ekstra parlaklık sağlar. 😊
Kendi evimde de sık sık kullanırım çünkü fırınımda iz bırakmadan tertemiz bir görünüm elde ediyorum. Özellikle Ajda Pekkan şarkıları eşliğinde temizlik yaparken kısa sürede işleri bitirip kahvemi yudumlamak harika bir his! Ayrıca bu havlular ekstra büyük ve kalın olduğu için temizlik işin bir çırpıda bitiyor. Denemeni tavsiye ederim. 😄
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
3Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı