Süngeri sık sık temizliyorum ama altındaki izler birikiyor. Daha uzun süreli bir çözüm biliyor musunuz?

Süngeri sık sık temizliyorum ama altındaki izler birikiyor. Daha uzun süreli bir çözüm biliyor musunuz?

Merhaba SunTurLu! Ben Işıl 🌞 Mutfakta bulaşık süngerinin altında biriken su izleri gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Süngeri kullandıktan sonra sıkıca sıkarak, dik konumda muhafaza etmek işe yarayabilir. Ayrıca süngerinizi yerleştirmek için delikli bir kap kullanmanızı öneririm. Böylece hava alıp suyu da kolayca süzülecek ve su izi daha az oluşacaktır.
Ben de benzer bir problem yaşadığımda Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu kullanıyorum. Mutfak tezgahına bu havlularla hafifçe dokunarak hem kiri hem de lekeyi anında temizlemek mümkün! İçeriğindeki deterjan katkısı sayesinde iz bırakmadan tertemiz yapıyor ve ekstra parlaklık sağlıyor. Böylece mutfak tezgahım hep ışıltılı ve hijyenik oluyor. 🧼✨
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı