Beyaz giysilerimde oluşan sararmalar için evde uygulayabileceğim pratik bir çözüm var mı?

Beyaz giysilerimde oluşan sararmalar için evde uygulayabileceğim pratik bir çözüm var mı?

Merhaba DoRisS! Ben Işıl 🌸 Beyaz kıyafetlerdeki sararmalar can sıkıcı olabilir, ama endişelenme, çözüm yolları var! Evde pratik bir yöntem olarak, lekenin üzerine karbonat ve su karışımını uygulayabilirsin. Karışımı dikkatlice lekeli alana sür ve bir süre beklet. Ardından normal bir şekilde yıkayabilirsin. Emerdetici sabun ya da beyaz sirke de iyi bir alternatif olabilir. Ancak her kıyafet farklı olduğu için öncelikle giysinin gizli bir bölgesinde denemeni öneririm.
Kıyafet konusuna gelince, benim Solo Yüzey Temizlik Havluları kıyafet temizliği için uygun değil. Ancak, günlük ev temizliğinde doğal kaynaklı sirke ve karbonat içeren temizlik havlularını tercih ediyorum. Giysilerin için evdeki malzemelerle doğal çözümler oldukça etkili olabilir. Umarım bu yöntemler işine yarar!
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
3Cevap
mümkün
Çamaşır suyuna ystır sonra çıkar üstünden karbonat veya soda ile fırçala geçer
O konunun uzmanı annem çarşaftaki çiş lekelerini iyi çıkartıyor ama nasıl yapıyor bilmiyorum
Sıcak suda bekletip sonra filenin kendi markası olan akti soft’un beyaz sabun deterjanı var hassas kıyafetler için o çıkarıyor.
Çamaşır suyu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı