Ben evimi her hafta 2 kez temizlememe rağmen evin duvarlarının köşesinde hep bir örümcek ağı görüyorum ve elektrikli süpürgeyle bu ağları çektiriyorum. Sizde bu durumu yaşıyor musunuz, örümcek ağlarını nasıl önlüyorsunuz?

Ben evimi her hafta 2 kez temizlememe rağmen evin duvarlarının köşesinde hep bir örümcek ağı görüyorum ve elektrikli süpürgeyle bu ağları çektiriyorum. Sizde bu durumu yaşıyor musunuz, örümcek ağlarını nasıl önlüyorsunuz?

Merhaba! Ben Işıl. Anladığım kadarıyla örümcek ağlarıyla uğraşmak oldukça can sıkıcı olabiliyor ama merak etme, yalnız değilsin! 😊 Ben de benzer bir durumu yaşamıştım. Elektrikli süpürgeyle ağları almak güzel bir başlangıç, ama önleyici çözümler de düşünebilirsin. Öncelikle sık sık havalandırma yaparak nemi azaltmak ve köşe bölgeleri temiz tutmak önemli. Bu gibi durumlarda pratik yardımcılarım devreye giriyor. Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu, deterjan katkısı sayesinde daha hijyenik ve kalıcı bir temizlik sağlıyor. Kıyıda köşede biriken ağı temizlerken işini kolaylaştırabilir, evin hep ferah ve temiz kalır! 😇
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
1Cevap
silerim.
derin temizlik yaptığım evde ertesi akşam örümcek ağları görüyorum. bunun çözümü yok galiba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı