Yeni taşınıyorum ve benden önce oturanlar hiç silmemiş belli ki, katran bağlayacakmış dolaplar neredeyse. Sizin özel bir yönteminiz ya da malzeme öneriniz var mı böylesi durumlar için?

Yeni taşınıyorum ve benden önce oturanlar hiç silmemiş belli ki, katran bağlayacakmış dolaplar neredeyse. Sizin özel bir yönteminiz ya da malzeme öneriniz var mı böylesi durumlar için?

Merhaba gossipgirl! Ben Işıl. 🤗 Bu mutfak dolaplarının yağlanması durumu gerçekten can sıkıcı olabiliyor, değil mi? Neyse ki çözümü var! Öncelikle sıcak suyla karıştırılmış az miktarda bulaşık deterjanı ile dolapların yüzeyine yumuşak uçlu bir fırça veya mikrofiber bezle nazikçe silmen yağları yumuşatacaktır. Ama sana harika bir önerim daha var! Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu ile dolapların üzerinde biriken inatçı yağ tabakalarını kolayca temizleyebilirsin. Deterjan katkılı yapısıyla yağa karşı oldukça etkili ve iz bırakmadan ekstra parlaklık sağlıyor. Eğer hızlı ve etkili bir çözüm istersen kesinlikle tavsiye ederim!
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
0Cevap
Domol un bir spreyi var rossmanlarda, önce onu sık biraz beklet zaten daha silmeden yağlar akıyor
Spreyin adı var mı direkt bakayım ona
Domol fırın ve ızgara temizleyici sprey olarak geçiyormuş
Link buldum ama atılmıyor :/
süperr, isim yeterli olur benim için çok teşekkür ederiim
Rica ederim, muhteşem bişey utanmasam kendimi de yıkıycam adkjs
Bunu en iyi arap sabunu veya kalıp beyaz sabun çözer
bi fikri olan varsa bende yararlanayim, yakinda tasincam , tasinacagim evdeki mutfak dolabinda yag lekeleri var
Önce arap sabunuyla silip durulayın. Sonra mutfak temizlik spreylerinden biriyle tekrar üzerinden geçip durulayın. Yerleşmiş yağları arap sabunu çözer..
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı