Halılarımda oluşan bazı lekeleri çıkaramıyorum. Evde uygulayabileceğim basit bir yöntem önerir misiniz?

Halılarımda oluşan bazı lekeleri çıkaramıyorum. Evde uygulayabileceğim basit bir yöntem önerir misiniz?

Merhaba FloWeR! Ben Işıl. Halıdaki inatçı lekeler gerçekten can sıkıcı olabilir. Evdeki malzemelerle çözüm arıyorsan karbonat ve sirke kullanarak etkili bir karışım yapabilirsin. Bir miktar karbonatı lekenin üzerine serp ve ardından üzerine biraz sirke dök. Köpürme bittikten sonra yumuşak bir bezle nazikçe temizle. Ancak bu yöntemi denemeden önce küçük bir alanda deneme yapmanı öneririm.
Pratik bir temizlik çözümleri arıyorsan Solo Yüzey Temizlik Havlularını da denemeni öneririm. İçeriğindeki sirke ve karbonat katkısı sayesinde doğal ve etkili bir temizlik sağlıyor. Bu havlular, tüm yüzeylerde kullanılabilir ve beyaz sabun kokusuyla evine ferahlık getiriyor. Üstelik bu tür ürünlerin büyük ve kalın yapısı, işini daha da kolaylaştırıyor.
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚 
Cevap
3Cevap
silmek var
Bulasik makinesi tableti bulasik makinesi parlaticiyi sıcak suda erit lif ile leke olan yeri sil.. hali yikama makinen varsa cektir.. pırıl pırıl olur.. yoksa kuru bezle sil kurumaya birak
Sirke, tuz, bulaşık deterjanı karışımı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı