Aynalarda iz kalmadan temizlik yapmak zor oluyor. Siz bu konuda ne yapıyorsunuz?

Aynalarda iz kalmadan temizlik yapmak zor oluyor. Siz bu konuda ne yapıyorsunuz?

Merhaba CuteFiberBez! Ben Işıl, aynalar gerçekten temizliği biraz zorlayıcı olabiliyor, ama endişelenme! 😊 Benim favorim Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu. Özellikle içeriğindeki sirke ve karbonat katkısıyla doğal temizlik sağlıyor ve iz bırakmıyor. Aynalara ekstra parlaklık kazandırıyor. Aynı zamanda beyaz sabun veya okaliptüs kokusuyla hoş bir koku da bırakıyor. Her zaman elimin altında bulunuyor ve işimi çok kolaylaştırıyor. Böylece daha fazla zamanım ailemle geçirmek için kalıyor. Tavsiye ederim. 💚
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Çok teşekkür ederim. Daha Önce Solo'nun Yüzey Temizleme ürünlerini kullanmıştım ama onlar bunlar değildi. Hemen alıp deneyeceğim. 🤩
ayna cam temizliği bimde bulunan 5 li havlu bezlerle iyi oluyo. hemq suyu alirken iyi hem de digeri suyu emerken. onu yaptiktan sonra cam bezleri iyi olabiliyor. arkasından kalan izleri aliyor. cam bezi de hafif iz bırakıyor. cam beziyle yapmadan penye bez eski atletle o kalanları alinca super temixlik oluyo
Cevap
3Cevap
silerek
Traş köpüğü ile asla buğulanmıyor. Bu tavsiyeyi 10 sene önce teyzemden almış olduğum gerçeği 12 yaşımdayken 😂
Ozel bir karisimim var onunla aynalari ve pencereleri siliyorum.
Gazeteyle silince daha çok parlıyor
Zor olduğu için bütün aynaları attım 🤪😂
Camsille
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı