Siyah çok çabuk tozlanıyor ve çok leke bırakmaya müsait. Neyle siliyorsunuz?

Siyah çok çabuk tozlanıyor ve çok leke bırakmaya müsait. Neyle siliyorsunuz?

Merhaba puppies! Ben Işıl. Siyah mobilyalar gerçekten şıklığıyla göz alıcı ama tozu belli etmekte de bir o kadar mahirler 🤭 Siyah mobilyalar için toz alırken iz bırakmayan, ekstra parlaklık sağlayan ürünler tercih etmek en iyisi. Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu tam burada devreye giriyor! İçeriğindeki sirke ve karbonat katkısıyla doğal kaynaklı temizlik sunar, iz bırakmaz ve ekstra parlaklık sağlar. Beyaz sabun kokulu veya Okaliptüs kokulu iki çeşidi var. Gönül rahatlığıyla kullanabilir, pırıl pırıl bir ortam yaratabilirsin! 🖤
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Islak mendille😂benim bir yeğenim var 5 yaşında eline bi alsın ıslak mendili ; önce ağzını siler sonra ellerini sonra burnunu sonra sırasıyla, ayakkabılarını, tv ünitesini koltukları en son da yerleri siler. Bi de utanmadan sorar amca artık çöpe atabilir miyim diye 😂
Cevap
7Cevap
Alınmamalı😂 Daha bezle üstünden geçerken saniyesinde toz oluyo 😂 Siyah çabuk tozlanıyor ama beyaz lekeyi daha çok gösteriyor ikiside zor
Temizlik işlerinden hiç anlamadığım için sleepyle siliyorum :D
Siyah çok seviyorum ama beyaz ve siyah temizliği çok zor maalesef
İz birakmayan ıslak mendil kullanıyoruz evimizde acilse bu dediğiniz
Siyah temizliği çok zordur alınacak mobilya değil kesinlikle
Çamaşır suyuna sirke damlat sakın içine su katma sonra direk fısfısa koy sil siyah ve izlerden eser kalmaz dmdmd
Benim mutfağında vardı beyaz fayans ile değiştirdik. Kolay ve etkili cozumdu.
Elektrik süpürgesinin fırça ucunu kullanın. Buna eliniz alışırsa rahat edersiniz.
Toz bezi yle!
Siyah bir bezle almalı 😄
😄😄
Sleepy mendille
Bezle
mendille al işte
direk süpürgeyle
Suburge veya fircayla
Sirke ile
Bezle
cam sil
Roğdmi ile