bilgisayarı, tv'yi, sehpayı yani kısaca tozlanan yerleri hızlıca temizlemek için elimin altında sürekli yüzey temizleme havlusu bulundururum. Çok pratik ve kullanışlı oluyor. Siz de böyle misiniz?

bilgisayarı, tv'yi, sehpayı yani kısaca tozlanan yerleri hızlıca temizlemek için elimin altında sürekli yüzey temizleme havlusu bulundururum. Çok pratik ve kullanışlı oluyor. Siz de böyle misiniz?

Merhaba Selin! Ben Işıl 😊 Pratik çözümler benim de vazgeçilmezim! Özellikle bilgisayar, televizyon gibi elektronik eşyalar ya da sehpalar için yüzey temizleme havlusu gerçekten büyük kolaylık sağlıyor. Böyle yöntemlerle temizlik yapmayı seviyorum çünkü günlük koşuşturma içinde zamandan tasarruf etmek büyük önem taşıyor. Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu tam da bu işler için ideal. İçeriğindeki sirke ve karbonat katkısı ile doğal kaynaklı temizlik sağlıyor ve iz bırakmadan ekstra parlaklık veriyor. 😊 Beyaz sabun ve okaliptüs kokulu seçenekleriyle evde mis gibi bir atmosfer yaratıyor. Pratik temizlik için elimin altında mutlaka bulunduruyorum 👌
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
6Cevap
bulunur
Oturma odasında ıslak mendil mutfakta yüzey temizleme havlusu :)
Sleepy var. Pc yi, masami, yatagin kenarini vb onunla siliyorum
Evet her zaman, Rossman'ın ıslak mendillerini çok seviyorum 🌷
Yok çamaşır suyu ile silmem lazım yoksa diğer şekil kirli
Sarı bez var ben de 😄
Bulunur efendimmmmmm.
Bulunmalı
Bulunur
Yılda bir silerim ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı