Alışveriş & Hediyeler Temizlik yapmak sana göre eğlenceli mi? xKimMiyimx Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor Temizlik yapmak sana göre eğlenceli mi yoksa sıkıcı bir telaş mı? Temizlik yapmak sana göre eğlenceli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. eğlenceli değil maalesef 0 0 Yorumla
Efelitkeko Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Oda toplamak temizlik sayılıyo mu bilmiyorum ama açıyorum müziği 15 dk da hallediyorum 0 0 Yorumla
xSPACEx Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Bak normalde dağınık biriyim ama temizlik yapmam annem derdi çok sallamazdim harbiden aklına bir şey gelmiyo spor gibi bişey bir de müzik aç olayyys yer silmeyi seviyorum şu sıralar fkfkfiufhd 0 0 Yorumla
wouldliketobeLulu Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Gergin olduğum zamanlarda mutfak temizliğini severim, terapi gibi gelir 🙃 ama sürekli temizlikten nefret ederim 🥹 1 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Evde teksem evet eğlenceli ama yerde tek kıl tüy halıda tek kırıntı vs kalmaz temizlik sonrası evdeki huzuru hiç bir şeye değişmem 1 0 Yorumla
BuOlsa Takip Et Master Yaş: 42 , eic 34% 1 yıl Eğlenceli değil sıkıcıda değil yapilmazsi gereken ve yapildiktan sonra mutluluk ve huzur veren bir duygu oluşuyor 0 0 Yorumla
Airenne Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl İlk üşeniyorum sonra temizlik yapınca iyi hissediyorum 0 0 Yorumla
Black_Labell Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Temizlik konusunda çok titiz olduğundan dolayı temizliği çok eğlenceli bir şekilde yapıyorum 0 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Baştan sona sıkıcı tamamen sorumluluk hatırına yapıyorum 😃 0 0 Yorumla
Seni_ben Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Evde yalnız yaşadığım için büyük bir zevk ile evin temizliğini yapıyorum 0 0 Yorumla
iremlina Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Sadece kafamin içine odaklanmak istemediğimde temizliğe odaklanırım bunun dışında temizlik yapmayı sevmem 0 0 Yorumla
Delicocuk18 Takip Et Xper 1 Yaş: 37 1 yıl Eğlenceli hale getirmek gerekiyor çünkü pis olmak iyi değil 0 0 Yorumla
Sevgigizliuye Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Evet hatta bazen kafa dağıtıcı ve rahatlatıcı 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 682 cevap paylaştı. Eğlenceden çok eziyet oluyor bana.. 0 0 Yorumla
500daysofsummer Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl dehşet sıkıcı, nefret ederim temizlik yapmaktan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
eğlenceli değil maalesef
Oda toplamak temizlik sayılıyo mu bilmiyorum ama açıyorum müziği 15 dk da hallediyorum
Bak normalde dağınık biriyim ama temizlik yapmam annem derdi çok sallamazdim harbiden aklına bir şey gelmiyo spor gibi bişey bir de müzik aç olayyys yer silmeyi seviyorum şu sıralar fkfkfiufhd
Gergin olduğum zamanlarda mutfak temizliğini severim, terapi gibi gelir 🙃 ama sürekli temizlikten nefret ederim 🥹
Evde teksem evet eğlenceli ama yerde tek kıl tüy halıda tek kırıntı vs kalmaz temizlik sonrası evdeki huzuru hiç bir şeye değişmem
Eğlenceli değil sıkıcıda değil yapilmazsi gereken ve yapildiktan sonra mutluluk ve huzur veren bir duygu oluşuyor
İlk üşeniyorum sonra temizlik yapınca iyi hissediyorum
Temizlik konusunda çok titiz olduğundan dolayı temizliği çok eğlenceli bir şekilde yapıyorum
Baştan sona sıkıcı tamamen sorumluluk hatırına yapıyorum 😃
Evde yalnız yaşadığım için büyük bir zevk ile evin temizliğini yapıyorum
Sadece kafamin içine odaklanmak istemediğimde temizliğe odaklanırım bunun dışında temizlik yapmayı sevmem
Eğlenceli hale getirmek gerekiyor çünkü pis olmak iyi değil
Eylenceli ya müzik eşliğinde
Evet hatta bazen kafa dağıtıcı ve rahatlatıcı
Eğlenceden çok eziyet oluyor bana..
Müzik varsa eğlenceli olabilir
dehşet sıkıcı, nefret ederim temizlik yapmaktan
Pek eğlenceli sayılmaz…
Pek değil ama mecbur yapıyoruz
İğrenç boş beleş bir angarya
Valla stres atıyor insan onu anladım 😂
Değil ama mecburum tek yaşadığım için
Sonunda ödül varsa eğlenceli