Alışveriş & Hediyeler Kokulu tuvalet kağıdı mı, kokusuz tuvalet kağıdı mı tercih ediyorsunuz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kokulu hiç sevemedim. Belki pudra kokuyorsa tercih edilebilir. Kokulu tuvalet kağıdı mı, kokusuz tuvalet kağıdı mı tercih ediyorsunuz? Cevapla Pudra Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kokulu tuvalet kağıdı 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Pudra kokusuysa olur
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl kokulular sağlıklı değil ayrıca banyoyu komple ağır hacı yağı gibi yoğun bi koku sarıyor baş ağrıtıyor resmen 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Beni de tıkıyor o kokular
buzzzgibikarpuzz Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl İndirimde olan hangisiyse kokulu kokusuz farketmez 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Ekonomik olan diyorsun Yorumla
ßlueოoon Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kokusuz olanı tercih ederim 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Kokusuz sağlıklı geliyor bana da öyle bir kesin data var mı bilmiyorum ama Yorumla
mevsimbahar188 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 96% 1 yıl Kokulu seviyorum 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Beni tıkıyor Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl kokusuz 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Daha doğal geliyor Yorumla
Arc-en-cieel Takip Et Guru Yaş: 27 1 yıl Kokusuz 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Sağlıklı geliyor değil mi Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. kokulu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kokulu tuvalet kağıdı
Pudra kokusuysa olur
kokulular sağlıklı değil ayrıca banyoyu komple ağır hacı yağı gibi yoğun bi koku sarıyor baş ağrıtıyor resmen
Beni de tıkıyor o kokular
İndirimde olan hangisiyse kokulu kokusuz farketmez
Ekonomik olan diyorsun
Kokusuz olanı tercih ederim
Kokusuz sağlıklı geliyor bana da öyle bir kesin data var mı bilmiyorum ama
kokusuz daha sağlıklıymış gibi geliyor 😁
Kokulu seviyorum
Beni tıkıyor
kokusuz
Daha doğal geliyor
Kokusuz
Sağlıklı geliyor değil mi