Rengi kendine gelmesi için ve kirlerin çıkması için neler yapıyorsunuz bu kapağa neler koyuyorsunuz

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
60 derecede yıkıyorum, deterjanı göze koyuyorum az miktarda ve özellikle beyazlarda granül deterjan tercih ediyorum daha etkili olduğu için, bunun dışında granül deterjanın üzerine bir tatlı kaşığı karbonat koyuyorum ve makinenin içerisinde giysilerin üzerine beyaz sirke döküyorum başlatmadan. Sonrası mis.
Siyah ve beyazlarda hepsi aynı mı
Hayır sadece beyazlar bu şekilde. Siyahlar 40 derece sıvı deterjanla yıkıyorum program uzunluğu kir oranına göre değişir.
Anladımm kafama bişey takılırsa dönücem sana 😅
😂😂 basit ya bence halledersin ahsh
Hayırlısı yaa ahaha😅😅
Siyahlar ortalama 30-40 derecede kırışmasını çok istemiyorsan 600-800 devr de, renge uygın deterjanı en sol göze koyarak yıkamalısın
BeyaZzlar 60 derecede ön yıkmaalı programda yıkamalısın
Deterjanı hem sen sol göze hem en sağ göze koymalısın ön yıkama için solda ki oran olarak fazla olabilir
YYumuşatıcı seversen orta gözü kullanmalısın ama pek sağlıklı olmadığı söyleniyor
Siyahlar ve beyazlar için ayrı üretilmiş deterjanlar var ama işe yarıyor mu bilmem. Ama her zaman giysilerini tersine çevirip yıkayın derler o neden onu da bilmiyorum
Cevap
1Cevap
Siyahlar için sıvı deterjan kullanırsanız iyi olur.
Sadece sıvı deterjan mı koyayım kapağa derece?
Evet. yarim ya da bir kapak yeterli çamaşır oranına göre
Siyahları kaç derecede yıkayayım
Deterjan bi göze yumuşatıcı diğer göze beyazları 40 derece siyahları 60 derece yıkarım.
Renkleri ayırt et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?