Alışveriş & Hediyeler Temizlik sonrası daha mı mutlu yoksa daha mı yorgun hissedersiniz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Temizlik sonrası kesinlikle daha dinç oluyorum. Temizlik dinlendiriyor mu ne beni :) Temizlik sonrası daha mı mutlu yoksa daha mı yorgun hissedersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. genelde rahatlamış hissederim ben ama yorgun bir yandan da 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% 1 yıl Yorgun ama rahatlamış hissediyorum. Üşengeçlik yapsam da temizlik sonrası mis gibi bir ev hissi garip bir huzur veriyor. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl İşte o his bana inanılmaz bir güç veriyor Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. temizliği bitirdiğim için mutlu hissederim ama yorgunda hissederim 1 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Daha huzurlu olurum. Hatta bazen bunun için temizlik yaparım. 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bana bir vay be güzel oldu ama perileri gelir.. 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 366 cevap paylaştı. Tatlı yorgunluk ertesi gün tatil gezme online 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Temiz olan her şey beni mutlu eder 1 0 Yorumla
marshall0098 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Yorgun 1 6 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Bir ben mutlu oluyorum galiba Yorumla marshall0098 1 yıl Ben yorgun oluyorum çünkü genelde bizim ev dolu oluyor her şeyi ben yapiyorum Yorumla marshall0098 1 yıl Kendim olsam çok mutlu olurum Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Şanssızlık. Neden kimse yardım etmiyor? Yorumla marshall0098 1 yıl Yan gelip yatıyorlar🥲 Yorumla marshall0098 1 yıl Zaten yakinda gidicekler sıkintı yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
genelde rahatlamış hissederim ben ama yorgun bir yandan da
Yorgun ama rahatlamış hissediyorum. Üşengeçlik yapsam da temizlik sonrası mis gibi bir ev hissi garip bir huzur veriyor.
İşte o his bana inanılmaz bir güç veriyor
temizliği bitirdiğim için mutlu hissederim ama yorgunda hissederim
Daha huzurlu olurum. Hatta bazen bunun için temizlik yaparım.
Tabii ki daha mutlu ve huzurlu.
daha yorgun hissederim tabiki
Bana bir vay be güzel oldu ama perileri gelir..
Huzur ve mutluluk hissederim
Tatlı yorgunluk ertesi gün tatil gezme online
Temiz olan her şey beni mutlu eder
Yorgun
Bir ben mutlu oluyorum galiba
Ben yorgun oluyorum çünkü genelde bizim ev dolu oluyor her şeyi ben yapiyorum
Kendim olsam çok mutlu olurum
Şanssızlık. Neden kimse yardım etmiyor?
Yan gelip yatıyorlar🥲
Zaten yakinda gidicekler sıkintı yok
Mutlu musmutlu ama yorgum
Gurur duymuş gibi hissederim
Mutlu,
Onu bunu bölgende sen nasıl 108 yaşındasın :)
Yorgun hissediyorum ama değiyor
ikiside
Her ikisinde
Yorgun hissederim