Bir dine mensup insanlar, aşşşşırı katı bi dinleri var ve aşşşşırı bağlılar. Kadın evde kalır temizlik yapar, yemek yapar, çocuklarına bakar gibi videolar çekerek millete aslında ne kadar güzel olduklarını göstermeye çabalıyolar ama korkunç kimseler. Bizimkiler de olayın altındaki sebebi bilmeden temizlik videoları izleniyor diye aynısı alıp yapıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
para kazanıyorlardır
Mevzu ev temizlemek değil, pazen pijamalarını apış aralarına sokup b*oklu mabadini gözümüze dayayarak para kazanmak. Bir nevi sanal et pazarı
Yeter abla ahah evimi bok götürüyor jsjs gerçekten bok götürüyordu jsjd
Evet Yeter abla 😄 Bu da kendi sözü zaten evimin 💩 ile meşhur oldum diyor.
🤣 🤣 Evide temizliği de olmasın parkta kalırım ben
Bilmiyorum dore böyle şeyler keşfetime düşmüyor sjsj
Temizliği fantezi unsuru olarak gören erkekler olduğu sürece tükenmez böyle videolar 😂
Tiksinç buluyorum bu tür yaşamları, gerçekten de b*k götürüyor çoğu ailenin evini
Sosyal medyayı genel olarak saçma buluyorum zateb
Ama. hakektten götürüyor 😂😂
Evinin 💩 ile meşhur oldu
Sosyal medya da ne videolar artmadı ki
O da doğru ama herkes evini açar oldu 😄
Bacım yatak odasını paylaşan mallar bile var bu ne ki
Evett
Çok izlendiği için yakında bende çekeceğim 😂
Kadınları izleyen sapkınlar var
Sosyal medyada neler neler var
Amerikadaki mormonların özentisi
Onlar kim?
Bir dine mensup insanlar, aşşşşırı katı bi dinleri var ve aşşşşırı bağlılar. Kadın evde kalır temizlik yapar, yemek yapar, çocuklarına bakar gibi videolar çekerek millete aslında ne kadar güzel olduklarını göstermeye çabalıyolar ama korkunç kimseler. Bizimkiler de olayın altındaki sebebi bilmeden temizlik videoları izleniyor diye aynısı alıp yapıyor
Hmm evet ama onlar genelde içerik olarak çekiyormuş prodüksiyon olarak bizimkiler kendi çabasıyla 😄
İşte bizimkilerde de bu kadar oluyo anca ne yapsınlar para mı var sanki :d
Hep kadirin suçu
Biri yapti popülerlesti ya heosi taklitfci
Çok saçma