Ona. Baskı uygula tuvalete gittiğini görünce bunu yapmasini söyle yapmadiğini gördüysen neden yapmadin de bunları sürekli yap ve zamanla baskıyı arttır bir zaman sonra düzelicektir
Ben üniversite yurdunda kalirken erkekler 4 kişi kaliyoduk çocuklar hep yapiyordu bu pislikleri çocuk dediğim 21 22 yaşinda adamlar peslerine duşuyodum kapiyi vuruyodum arkalarindan bağiriyodum bi zaman sonra düzeldiler sen baskıyi arttir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Tuvaleti temizlemeyen kendinide muhtemelen temizleniyor onun sevgilisine veya ilerideki eşine şimdiden üzülmeye basladim
Tuvaketten sonra sifonu çekmesini söyle işte. Bazıları sudan tasarruf edicem diye kolay kolay sifonu çekmez.
2. Kere oldu
Bi de biraz önce yaşandı
Kalbi kırılmasın boşuna bu yaptığı çok ayıp. Kalbi kırılacaksa da kendi yaptığı şeyden utandığı içindir
sana bkunu temizlemeyi layık görüyorsa uyar Bi zahmet
2 kere uyardım gene aynı daha yeni kavga ettim
Ama ayıp bu arada efendim bir zahmet bassın sifonumuza cidden
Biz çekiyoruz derdini bize yazık
Çok mu zor basmak, bi de kapağını kapatıyor kapağını sen açınca çok kötü koku yayılıyor
Kesinlikle efendim yaa ney kötü koku mu yayılıyor? Lütfen bizi düzgün kullanın Ha işimiz de bu da yine de. Mideyi bozuyor herhalde
Ben mecburmuyum onun bokunu temizlemeye
Ya öyle de efendim. Bazı erkekler geç öğrenir bu tarz şeyleri takmayın. E bizim de işimiz bu mesela napalım
Erkek değil genç kız 19 yaşında küçük de değil
Haaa kız bir de. Aaaa kızlar genelde daha temiz olurdu efendim de ne diyeyim. Klozetinize üzüldüm ne çekiyordur garibim
Bokunu yapıyor temizlemeden kapağını kapatıp gidiyor
Hmmm üzüldüm klozetinize 😔. Sifona basma eğitimi almamış maalesef
kalbini değil kafasını kırarım böylesinin, wc den çıkarken arkana bak ya da ne duşa ne wc ye girme diye uyar.
Allah Allah
@Cileklitartt çok mu ağır oldu yoksa :)
Arkana bak yoksa seni öldürürüm
Ejzzssnljslasjlasnslak
@Cileklitartt sende vur dedik öldürdün askdljsak
İyi yaptim
@Cileklitartt *ok yoluna gideceksiniz ikinizde değmez bence kafasına beyzbol sposı ile temas etmen yeterli
Sen gideceksin ben değil benim yorumum değil o senin dmdlksskskssksksm
@Cileklitartt az önce fark ettim sen soran değilsin alksdjkasd ama azmettirici olarak değerlendirebiliriz seni de :D
Seni de sitenin paronayagi nasıl fikir
@Cileklitartt meslek hastalığından kaynaklanıyor hoş gör :)
tamam benim çenede meslekten geliyor benle inatlaşma jdjd
@Cileklitartt tencere kapak olduk haberimiz yokmuş :D :D :D
Allah korusun
@Cileklitartt küçük hanım hemen peşin hükümlü olmayın, o tencerede neler kaynatırız neler :))
Ona. Baskı uygula tuvalete gittiğini görünce bunu yapmasini söyle yapmadiğini gördüysen neden yapmadin de bunları sürekli yap ve zamanla baskıyı arttır bir zaman sonra düzelicektir
2 defa uyardım bugün biraz önce gene yapmış
Ben üniversite yurdunda kalirken erkekler 4 kişi kaliyoduk çocuklar hep yapiyordu bu pislikleri çocuk dediğim 21 22 yaşinda adamlar peslerine duşuyodum kapiyi vuruyodum arkalarindan bağiriyodum bi zaman sonra düzeldiler sen baskıyi arttir
Kız kız erkek değil 19 yaşında
Ben 21 22 yaşindaki erkeklere hemcinslerime bunlari yaptim sende yaparsin bişeyler hemcinsine
Insallah yaparım
Aynı evdemi yaşıyorsunuz
Bunun kalp kırması olmaz temizlik önemlidir ayıp
Dilin yokmu soyle iste ne kirmamasi
Kalbini kır
Kafasını @klozet_ 'e sok gitsin
Hahahah😅
😂
Erkek mi bu kızlarda böyle yaparsa ohooo
Kız 19. Yaşında
Beğenirsen sana veriyim?
Hahahah nasıl yani :))))